Sunnuntaina pelissä Suomen Cupin jatko­paikka

01/02/2019
Otteluennakko

Tampere United pelaa sunnuntaina Suomen Cupin alkulohkon voitosta ja niin sanotun Kakkosen Cupin jatkopaikasta. Ottelu HJS:ää vastaan pelataan Pirkkahallissa klo 18.20 alkaen ja vastaan asettuu hämeenlinnalainen HJS.

TamU lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina voitettuaan Ilveksen kakkosjoukkueen edellisessä ottelussa vakuuttavasti 0–2 (0–1). Tämä kahden maalin voitto tarkoittaa samalla sitä, että Ilvekselle omassa ottelussaan malein 1–2-hävinnyt HJS tarvitsee ottelusta kahden maalin voiton ohittaakseen Sinipaidat.

Tampere Unitedille siis riittää lohkovoittoon yhden maalin tappiokin. Tämä tuskin vaikuttaa millään tavoin siihen, miten Sinipaidat lähtevät ottelun. Tosiasia kuitenkin on, että jossain vaiheessa HJS:n on avattava peliään ja haettava maaleja rohkeasti. Tämä voi avata Sinipaidoille mahdollisuuksia.

”Lähdemme taas positiivisesti metsästämään kolmea pistettä”, toteaa päävalmentaja Mourad Seddiki ottelun lähtökohdista. ”Meillä on hyvä vire päällä, mutta helppoa ei tule olemaan. Saamme tehdä kovasti työtä ja parantaa varsinkin pallollista pelaamista, jos mieli tekee päästä jatkoon Suomen Cupissa.”

Jatkopaikka tarkoittaisi pääsyä kahdeksan Kakkosen joukkueen kesken pelattavaan pudotuspelivaiheeseen, jossa kaksi voittoa toisi paikan varsinaisessa Suomen Cupissa. Siellä odottaisi heti ensimmäisellä kierroksella kotiottelu liigajoukkuetta vastaan. Sinisessä leirissä voidaan siis pitkästä aikaa haaveilla sellaisesta tuhkimotarinasta, joka oli lähellä toteutua kaudella 2016 kun Kolmosen kauteen valmistautunut joukkue pakotti Ykkösessä pelanneen TPS:n jatkoajalle asti.

Sunnuntain ottelussa on siis mukavasti panosta. Jo nyt tiedetään, että lohkon voittaja kohtaa joko Salon Palloilijat tai Kaarinan pojat, jotka ratkovat oman lohkonsa jatkoonmenijän jo lauantai-iltapäivällä Salossa pelattavassa ottelussa. Ensimmäinen pudotuspelivaiheen ottelu on määrätty pelatavaksi 8.–17.2.

Ennakkotiedoista poiketen TamU-TV ei tee paluuta vielä tässä ottelussa, vaan tekniikan puolella yhä vaivaava henkilöstövaje pakottaa TamU-TV:n jättämään hallikauden väliin. TamU-TV keskittyy nyt siihen, että tarvittavat tekijät saadaan kokoon Kakkosen kauden alkuun mennessä. Etäkannattajat joutuvat siis tyytymään ottelun seurantaan Twitterissä.

Poikkeuksellinen sisäänkäynti

Pirkkahallilla käynnissä olevien messujen takia otteluun kuljetaan poikkeuksellisesti C- ja D-hallien välissä sijaitsevista lasiovista (D23). Normaali kulkureitti pääovista on siis suljettu. Koska messut päättyvät klo 17, pysäköinti on normaaliin tapaan ilmaista. Alla oleva kuva osoittaa sisäänkäynnin sijainnin C-hallin päädyssä.

Liput otteluun maksavat 5 euroa aikuisilta, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät otteluun ilmaiseksi. Otteluun pääsee myös kauden 2019 kausikortilla, jotka ovat myynnissä ottelun lipunmyynnissä. Jos olet jo ostanut kausikorttisi muttet ole vielä saanut sitä, voit noutaa sen lipunmyynnistä.

Ottelu potkaistaan käyntiin Pirkkahallin C-hallissa sunnuntaina 3.2. klo 18.20. Tervetuloa mukaan sinivihreään tunnelmaan kannattamaan Sinipaidat jatkoon Suomen Cupissa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa