Sunnuntain ottelussa kerätään rahaa tuki­rahaston – osallistu!

02/07/2024 TamU
Uutinen

Tampere United järjestää yhdessä Hope ry:n kanssa hyväntekeväisyys­­tapahtuman sunnuntaina 7.7. klo 18.30 miesten edustusjoukkueen Pallo-Iiroja vastaan pelattavan ottelun yhteydessä. Tapahtumassa kerätään varoja Tampere Unitedin tukirahastoon, jonka avulla tuetaan vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo­harrastusta. Varainkeruuseen voi osallistua sekä ottelutapahtumassa että ennakkoon.

Hope ry:n tukiottelu

 • TamU pelaa sunnuntaina 7.7. Pallo-Iiroja vastaan Hope ry:n pelipaidoissa.
 • Ottelussa kerätään monin eri tavoin varoja Tampere Unitedin tuki­rahastoon, josta myönnetään harrastus­tukea vähä­varaisten lasten jalkapallo­harrastukseen.
 • TamU ja Hope tekevät yhteistyötä siten, että Hope käsitteelee harrastustuki­hakemukset.

Tampere Unitedin tukirahastosta myönnetään harrastustukea vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastuksen tukemiseksi. Rahaston mahdollistaa mm. Jalkapallo-Säätiön tuki ja yksityishenkilöiden lahjoitukset. Rahaston myöntämisen käytännön järjestelyistä vastaa Hope ry.

Helpoin tapa osallistua varainkeruuseen on tulla otteluun, sillä jokaisesta myydystä pääsylipusta osoitetaan 2 € tukirahastoon. Myös jokaisesta sunnuntain ottelussa myydystä kannattajatuotteesta kertyy 2 € tukirahastoon. Alla on lueteltu muut tavat osallistua varainkeruuseen.

Pelipaitojen huutokauppa

TamU pelaa tapahtumaa varten teetetyissä pelipaidoissa, joissa ei ole muita mainoksia kuin Hope ry:n logo. Pelipaidat huutokaupataan ottelun jälkeen, ja kerätyt varat osoitetaan TamUn tukirahastoon.

Osa paidoista huutokaupataan heti ottelun jälkeen TamU-klubilla, ja osa myöhemmin nettihuutokaupassa. Huutoja voi tehdä jo ennen ottelua Google Forms -palvelun kautta: forms.gle/u12vHYQFyv5eNpeq7

Tällä hetkellä huudettavana ovat seuraavat paidat:

 • #1 Joonas Immonen
 • #9 Janar Georg
 • #10 Taha Özcelik
 • #11 Arttu Raittinen
 • #13 Anton Bright
 • #15 Joonas Rantala
 • #22 Toni Toijala
 • #30 Juho Heikkinen

Pöytävaraukset

Otteluun voi tehdä pöytävarauksen VIP-tiloihin tai TamU-klubille. Pöytävaraukset ovat viidelle hengelle, ja pöydästä on näkyvyys kentälle. Pöytävaraukset ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Pöytävarausten hinnat ovat samat kuin VIP- tai klubi-lippuja yksittäin ostaessa, mutta puolet tuotosta osoitetaan TamUn tukirahastoon.

TamU-klubilla on tarjolla mm. pientä ilmaista purtavaa ja erilaisia pelejä pöytäfutiksesta dartsiin. VIP-lippuun sisältyy lisäksi:

 • Laadukas Olympia-korttelin buffet sekä jälkiruoka
 • Kaksi ruokajuomaa (puna- ja valkoviini, olut, siideri, lonkero, seltzer, alkoholittomat vaihtoehdot)
 • Alkoholittomat juomat, kahvi ja tee sisältyvät tarjoiluihin
 • Lämmitetyt penkit stadionin parhailta paikoilta; myös sisätiloista suora näkymä kentälle
 • Pääsy myös TamU-klubille
 • Omat WC-tilat, oma baari, omat VIP-hostit
 • Haastattelut, tulosveikkaus ja muu VIP-ohjelma

Kulku TamU-klubille ja VIP tiloihin tapahtuu Salhojankadun VIP-sisäänkäynnistä.

Lahjoitukset tukirahastoon

Tukirahastoon voi tehdä lahjoituksia ottelun aikana Tammelan stadionilla erillisellä lahjoituspisteellä. Lahjoituksen voi tehdä jo ennen ottelua TamU-kaupassa, jossa on vaihtoehtoina lahjoittaa 2 €, 5 €, 20 € tai 50 €.

Yrityksille TamU-kaupassa on tarjolla 200 €:n hintainen paketti, jossa on mukana myös näkyvyyksiä:

 • Koko summa lahjoitetaan suoraan TamUn tukirahastoon
 • Logo tapahtuman nettisivulla
 • Logo ottelun aikana Tammelan Stadionin tulostaululla sekä kentänlaitaledeillä
 • Lahjoittajien maininta Tampere Unitedin somekanavissa

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirtona keräystilille:
Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1122

Rahankeräyksen järjestäjä:
Jalkapalloseura Tampere United ry
Ilmarinkatu 28 LH 2
33500 Tampere

Sähköposti: hallitus@tampereunited.fi
Puhelin: +358 20 127 7740

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2022/1660

Kausikortti Hope ry:n käyttöön

Myynnissä on myös kausikortteja Hope ry:n käyttöön 50 €:n hinnalla. Idea on yksinkertainen: ostamalla kausikortin tarjoat upean päivän Tammelan stadionilla perheelle, jolla ei välttämättä muutoin olisi siihen mahdollisuutta, ja samalla annat rahallisen tukesi Tampere Unitedille. Hyväntekeväisyys­kausarit löytyvät TamU-kaupasta omana tuotteenaan, jonka hinta on 50 €.

Hopella on Tampereella tuettavanaan kymmeniä tai jopa satoja vähävaraisia perheitä, joissa pelataan jalkapalloa tai ollaan muutoin kiinnostuttu lajista, ja kausikortit menevät Hopen kautta näiden perheiden käyttöön.

Tavaralahjoitukset Hope ry:lle

Stadionilla on myös tavaroiden lahjoituspöytä joiden tavarat toimitetaan Hope ry:lle, joka jakaa ne edelleen niitä tarvitseville perheille. Alla on Hope ry:n ohjeet lahjoitettavista tavaroista.

Onko sinulla hyväkuntoisia, puhtaita ja omalle perheellesi tarpeettomia lastenvaatteita, tavaroita ja leluja? Suomessa köyhyysrajan alapuolella elää lapsiperheitä, jotka taistelevat päivittäin toimeentulonsa kanssa. Hopen kautta jaetut vaate- ja tavaralahjoitukset tuovat helpotusta perheen päivittäiseen arkeen. Lahjoitukset toimitetaan vähävaraisille ja äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille.

Lahjoitusten tulee olla siistejä, ehjiä ja ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. Välitämme osalla paikkakunnista eteenpäin myös huonekaluja ja kodinkoneita. Ne pyritään toimittamaan suoraan lahjoituskohteeseen, jotta turhilta kuljetuksilta vältytään. Käytäthän erityistä tarkkaavaisuutta lahjoitusten kunnon kanssa. Asiakaslapsiamme ei tule leimata vaatteiden ja tavaroiden osalta. Saamamme lahjoitukset, jotka eivät sovi asiakkaillemme, kulkeutuvat meiltä mahdollisimman ekologisesti eteenpäin ja edelleen hyödynnettäviksi.

Lisätiedot Hope ry:n nettisivuilta

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi vuonna 2009 perustajiensa tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Yksi Hopen toimintamuodoista on tukea lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisempi harrastaminen. Hope tukee myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksiaan. Lisätietoja: hopeyhdistys.fi.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49