10.3.2018

 
 

Sunnuntai-iltana HJS:n vieraaksiTampere United pelaa viikon kolmannen harjoitusottelunsa sunnuntaina, kun se kohtaa Kakkoseen täksi kaudeksi nousseen HJS:n. Ottelu piti alunperin pelata Kaupin lämmitettävällä tekonurmella, mutta viime aikojen kylmien kelien takia ottelu päätettiin siirtää varmuuden vuoksi sisätiloihin Hämeenlinnan Säästöpankki-areenalle.

Tampere Unitedin aiemmat t√§m√§nviikkoiset ottelut p√§√§ttyiv√§t helpohkoihin voittoihin hyvien toisen jakson esitysten ansiosta. HJS:ll√§ puolestaan on kulunut edellisest√§ harjoitusottelusta jo kolme viikkoa, ja silloin kotiottelu Kakkoseen noussutta MyPaa vastaan p√§√§ttyi 0‚Äď0. Viikkoa aiemmin HJS voitti Kolmosessa ensi kaudella pelaavaan EPS:n per√§ti 7‚Äď2 (2‚Äď1). Tuolloin toppari Markus Joenm√§ki n√§ytti j√§lleen vaarallisuutensa erikoistilanteissa laukomalla kaksi vapaapotkumaalia. Viel√§ kaudella 2015 FC Lahdessa liigapelej√§ jatkuvasti avauskokoonpanossa pelannut Joenm√§kih√§n oli viime kaudella HJS:n paras maalintekij√§ kymmenell√§ maalillaan, ja h√§net kannattaa merkata tarkasti my√∂s keskitystilanteissa.

Tampere Unitedin kannattajille tuttuja nimi√§ HJS:n kokoonpanossa ovat ainakin maalivahti Ville Kalervo sek√§ keskikentt√§pelaaja Mikko Kalervo, jotka Parolan Visan riveiss√§ h√§visiv√§t Sinipaidoille taistelun Nelosen voitosta ja sarjanoususta kaudella 2015. Kaksikko kuuluu HJS:n kokeneeseen kaartiin, sill√§ he pelasivat viel√§ kaudella 2012 Ykk√∂sen otteluita FC H√§meenlinnan riveiss√§ ja kaudet 2013‚Äď14 viel√§ Kakkosen otteluita samassa seurassa. FC H√§meenlinnassa liiton sarjoja pelanneeseen kaartiin kuuluvat lis√§ksi Jere Suomalainen ja Aleksi Latvanen

Tampere Unitedin p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§ toteaa Sinipaidoilla olevan haussa kolmas voitto viikon kolmannesta pelist√§. ”On ollut poikkeuksellinen viikko, kun ollaan pelattu enemm√§n mit√§ harjoiteltu, mutta viime peliss√§ p√§√§simme ajamaan uutta peli√§mme sis√§√§n ja se onnistui hyvin. Pystyimme puolustamaan tiiviimmin sek√§ saimme my√∂s selke√§sti parempaa pallokontrollia”, M√§kel√§ summaa kulunutta viikkoa.

M√§kel√§ kehuu joukkueen olevan terve, sill√§ ainoastaan Tuomas Lehti ja Riku Oras puuttuvat vahvuudesta. ”Tuoppi on palaamassa kev√§√§n laitumille ja Riku liittyy harjoituksiin 9.4. Lis√§ksi ensi viikolla mukaan tulee yksi uusi kasvo. Tilanne on loistava ja kilpailu pelipaikoista on hyv√§√§ ja kovaa”, hymyilee M√§kel√§ tyytyv√§isen√§.

Ottelu potkaistaan käyntiin Säästöpankki-areenalla sunnuntaina 11.3. klo 20. Joukkorahoitusta vielä lauantain ajan Mesenaatissa keräävä TamU-TV ei näytä ottelua, mutta ottelun tapahtumia voi seurata Twitterin välityksellä.

TamU matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.