25.1.2019

 
 

Stark jatkaa ‚Äď Severino ja Str√∂msholm sopimuksiinLukuisten pelaajasopimusten julkaisuviikko jatkuu kolmen uuden sopimuksen julkaisulla. Jo viime kaudella Sinipaidoissa pelannut Matias Stark on solminut vuoden jatkosopimuksen. Uudet sopimuspelaajat ovat Marcio Severino ja Nils Strömsholm. Molempien kanssa in tehty vuoden mittainen sopimus, mutta Strömsholmin sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020.

Matias Stark, 22, jatkaa siis Tampere Unitedissa. Päättyneellä kaudella Stark oli kuusi kertaa avauksessa ja tuli viisi kertaa vaihdosta sisään. Laitapuolustaja muutti kesken viime kauden opiskelujen perässä Vaasaan ja monet kannattajat pitivät hänet tämän takia poissa laskuissa tämän kauden joukkueesta. Stark on kuitenkin saanut järjestettyä asiansa niin, että pelaaminen Sinipaidoissa yhä onnistuu.

”Nyt kev√§√§ll√§ valtion rautatiet tulevat kyll√§ tutuiksi, kun k√§yn Vaasasta harjoituksissa niin paljon kun vain opinnoiltani ehdin. Pystyn opiskelemaan my√∂s et√§n√§ Tampereelta. Viimeiset kurssini p√§√§ttyv√§t huhtikuussa, joten palaan tuolloin Tampereelle koko sarjakauden ajaksi”, Stark avaa kuviota.

Kausi 2018 oli Tampere Unitedille hyvin vaikea. Starkin ajatuksissa tuskainen kausi on jo kääntymässä kuitenkin positiivisen kokemuksen puolelle.

”Viime kausi oli vaikea, mutta luottoa l√∂ytyi koko ajan, ett√§ s√§ilyt√§mme sarjapaikan. Taistelun j√§lkeen j√§i siit√§ positiivinen fiilis. Tietysti j√§i my√∂s n√§lk√§√§ n√§ytt√§√§, ett√§ pystyt√§√§n tulevaisuudessa parempaan”, Stark kertaa.

Uusi päävalmentaja Mourad Seddiki on jo kolmas valmentaja TamUssa vuoden seurassa olleelle Starkille. Stark antaa vuolaasti kehuja uudelle käskyttäjälle.

”Murasta on heti ensimm√§isest√§ tapaamisesta asti huokunut kova vaatimustaso, kuten pit√§√§kin t√§ll√§ tasolla. Pid√§n valmentajan hy√∂kk√§√§v√§st√§ ja rohkeasta pelityylist√§”, Stark kommentoi uutta valmentajaa.

Uudet pelaajat Marcio Severino, 19, ja Nils Strömsholm, 19, ovat solmineet Starkin tavoin vuoden sopimukset Tampere Unitedin kanssa. Strömsholmin sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta. Strömsholm tuo leveyttä keskikentälle ja puolustukseen. Severino puolestaa tuo nopeudellaan vaihtoehtoja TamUn hyökkäyspelaamiseen.

Strömsholm siirtyy Unitediin TPV:stä, jossa hän pelasi Mourad Seddikin alaisuudessa A-nuorissa ja kakkosjoukkueessa. Severino aloitti viime kauden Turun Palloseurassa, mutta kausi päättyi samassa osoitteessa Strömsholmin kanssa. Severino onkin nähnyt ikäisekseen jo monta seuraa.

”Muutin Suomeen 9-vuotiaana ja aloin pelaamaan Pietarsaaren Intossa, josta sittemmin liityin Jaroon. Kun muutimme Tampereelle aloin pelaamaan TPV:ss√§, jossa pelasin muutaman vuoden. Tuona aikana k√§vin pariinkin eri otteeseen Tanskassa testill√§ AGF:ss√§ ja Midtjyllandissa. TPV:st√§ siirryin Turkuun ja TPS:n riveihin, josta nyt siis TamUun”, Severino k√§y l√§pi t√§h√§nastista matkaansa.

”T√§m√§ on rohkea seura, johon tulen! Tulemme taistelemaan aina loppuun asti ja pelaamaan hyv√§√§ jalkapalloa”, Severino lupaa Tampere Unitedin kannattajille.

Severino pelasi ensimmäiset pelinsä Kakkosessa jo neljä vuotta sitten. Ensimmäisen maalinsa liiton sarjoissa hän iski TPV:n paidassa paikallisottelussa Ilves-Kissojen verkkoon, olleessaan tuolloin vain 16-vuotias.

Mourad Seddiki on luonnollisesti tyytyväinen, että hänellä on käsissään kolme uutta sopimuspelaaja juuri ennen Suomen Cupin alkua.

”Matias Stark opiskelee Vaasassa, joten h√§n ei ole p√§√§ssyt viel√§ harjoituksiin ihan toivotulla tavalla. Olen kuitenkin jo ehtinyt huomaamaan, kuinka monipuolinen pelaaja h√§n on. Uskon, ett√§ h√§n tulee vahvistamaan joukkuetta”, Seddiki kommentoi jatkosopimuksen solminutta pelaajaa.

”Str√∂msholmista saamme pelaajan, joka pystyy pelaamaan sek√§ puolustajana ett√§ keskikent√§ll√§. H√§n tekee harjoituksissa aina kaiken tunnollisesti ja huolellisesti. H√§n on eritt√§in nopea ja hyv√§ pelaamaan molempiin suuntiin. Uskon, ett√§ h√§n voi yll√§tt√§√§ monet”, Seddiki arvioi.

”Marcio Severino on puolestaan paitsi nopea, niin my√∂s eritt√§in taitava pelaaja. H√§n tuo meille erilaisia vaihtoehtoja hy√∂kk√§yspelaamiseemme. Pallon laittamisessa nopeasti liikkeelle on h√§nell√§ viel√§ parannettavaa, kuten monella muullakin osa-alueella, mutta h√§nell√§ on viel√§ paljon varaa kehitty√§ pelaajana”, jatkaa Seddiki Severinosta.

Tampere Unitedilla nyt 20 sopimuspelaajaa

Tampere Unitedilla on nyt koossa 20 sopimuspelaajaa. T√§ll√§ hetkell√§ seura neuvottelee muutamasta jatkosopimuksesta, joista osa voidaan saada julkaistua viel√§ ennen sunnuntaista Suomen Cupin ottelua Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Joka tapauksessa joukkueeseen on tulossa viel√§ lis√§√§ pelaajia ennen Kakkosen alkua¬†‚Äď aika n√§ytt√§√§ millaisia pelaajia ja mill√§ aikataululla.

Suomen Cupin ensimm√§inen kotiottelu pelataan reilun viikon p√§√§st√§ sunnuntaina 3.2. HJS:√§√§ vastaan. Liput otteluun maksavat 5 ‚ā¨, mutta p√§√§sumaksulta v√§lttyy hankkimalla kausikortin kaudelle 2019. Kausikortit ovat myynniss√§ TamU-kaupassa sek√§ HJS-ottelun lipunmyynniss√§.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Taavi Abruquah (h)
Ali Al-Fatli (p)
Elias Alanen (mv)
Sami Ekmark (p)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Mustafa Hussein Zada (p)
Oskari Ikonen (mv)
Mikael Köngäs (mv)
Niklas Lindholm (h)
Sami Maja (mv)
Arttu Mättö (kk)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Jere Remes (kk)
Marcio Severino (kk)
Matias Stark (p)
Nils Strömsholm (kk)
Verneri Uimonen (p)
Niko √Ąkr√§s (kk)