Soho kaatoi kolmos­joukkueen haaveet avaus­voitosta

15/05/2016

TamUn kolmosjoukkue lähti metsästämään ensimmäistä täyttä pistepottiaan Ikurissa Sohoa vastaan, mutta lupaavasti käynnistynyt ottelu päättyi lopulta selvänumeroiseen tappioon lukemin 5–1 (2–0).

TamU-uutiskuva

Sinipaidat aloittivat ottelun aktiivisesti, kun työkiireiden jälkeen keskikentälle palannut Jyri Helenius ja kakkosjoukkueesta vieraillut Antti Haritonov pyörittivät peliä ja pitivät Soho-puolustusta varpaillaan. TamUn onnistui hankkia useita kulmapotkuja peräjälkeen ja pitää palloa vastustajan kenttäpäädyssä, mutta vaarallisiin maalipaikkoihin se ei kuitenkaan päässyt paria Haritonovin ja hänen laillaan Kakkosesta lainatun Joni Valkaman kaukolaukausta lukuunottamatta.

Kurinalaisesti puolustanut Soho käytti lopulta Sinisten tehottomuuden hyödykseen ja iski ottelun avausosuman nopean vastahyökkäyksen päätteeksi ja hetkeä myöhemmin se rokotti takaiskun myötä otteensa menettänyttä vierasjoukkuetta toistamiseen, tällä kertaa kulmapotkusta, ja tauolle lähdettiin kahden maalin kotijohdossa.

Toinen jakso alkoi hienoisella Sinisten hallinnalla, mutta lopulliset murtoratkaisut hyökkäyspäässä loistivat edelleen poissaolollaan ja huolimattomuus pallon kanssa kostautui vastahyökkäyksinä. Ottelun toisesta kulmapotkustaan Soho kasvatti johtoasemansa jo kolmeen maaliin ja TamUn edelleen tuskaillessa tekopaikkojen luomisen kanssa kotijoukkue viimeisteli vielä kahdesti – kerran nopean vastaiskun luomasta läpiajosta ja sitten jälleen kulmapotkusta, tällä kertaa keskityksen löytäessä tiensä verkkoon suoraan TamU-puolustajan selästä.

Vaikka Haritonov epäonnistui vielä rangaistuspotkussa, niin nollille Sinipaidat eivät kuitenkaan jääneet. Siitä piti huolen Miro Mäkiö, joka pääsi ottelun viime minuuteilla nokikkain maalivahdin kanssa ja sijoitti pallon varmasti alakulmaan.

Avausvoiton metsästys jatkuu ensi maanantaina 23.5. kun Sinipaidat isännöivät Roxburya Kaupissa 19:45 alkavassa ottelussa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2