24.2.2017

 
 

Siviilikiireet estävät Ali Koljosen pelit Kakkosessa

Syksyllä Tampere Unitedin kanssa jatkosopimuksen tehneen Ali Koljosen pelaajasopimus Sinipaitojen edustusjoukkueen kanssa on purettu yhteisymmärryksessä. Syynä sopimuspurkuun on pelaajan siviilipuolen kiireet ja tätä kautta mahdottomuus sitoutua Kakkosen harjoitusmääriin.

Sinipaidasta Koljonen ei kuitenkaan pääse vielä eroon, sillä keskikentän taiturin kanssa on sovittu jatkosta Tampere Unitedin kakkosjoukkueen harjoitusringissä, ja tätä kautta mahdollisesti myös esiintymisestä kaudella 2017 joukkueen mukana Nelosessa.

”Ratkaisu tehtiin molempien osapuolten kesken hyv√§ss√§ sovussa ja haimme tilanteeseen parasta ratkaisua niin pelaajan, valmentajien kuin seurankin kannalta. Koljosen siirtyminen kakkosjoukkueen vahvuuteen on mielest√§ni juuri t√§llainen”, kommentoi Tampere Unitedin puheenjohtaja Heikki Wilen.

Ali Koljosen huippuhetkeksi Tampere Unitedissa jää ikimuistoinen sarjanousun ratkaissut pommi Ilves-Kissojen verkkoon viime syksynä. Kaiken kaikkiaan Koljonen jättää suuren aukon edustusjoukkueen keskikentän pohjalle. Pelaajakoordinaattori Mika Suonsyrjällä onkin haku päällä kokoonpanosta vapautuneen paikan täyttämiseksi.