3.6.2016

 
 

Sisu-Pallo testaa TamUn tason sunnuntaina PyynikilläTampere United p√§√§see sunnuntaina mukavaan testiin, kun Vaasan ja Keski-Pohjanmaan Kolmosen k√§rkipaikoilla koko alkukauden keikkunut Sein√§joen Sisu-Pallo vierailee Pyynikill√§ Regions’ Cupin ottelussa. Sisu-Pallo ei ole viel√§ h√§vinnyt yht√§k√§√§n sarjaottelua t√§ll√§ kaudella, mutta seitsem√§st√§ ottelusta on kuitenkin rasitteena kolme tasapeli√§.

Sisu-Pallo on joukkueena tamperelaisille melko vieras, mutta pelaajalistan tarkempi tarkastelu paljastaa, että joukkueessa on muutamia pelaajia, joilla on kokemusta Kakkosen peleistä SJK:n reservijoukkue Kerho 07:n riveissä. Yhdellä pelaajista on jopa vyöllään kaksi liigapeliä Tampere Unitedia vastaan, sillä maalivahti Luis da Silva pelasi FC Viikingeissä kaudella 2007.

Tampere Unitedille ottelu tarjoaa mahdollisuuden kuitata kahden vuoden takainen tappio Sisu-Pallolle. Silloinkin pelattiin Suomen Regions‚Äô Cupia, ja Sisu-Pallo nappasi 4‚Äď2-voiton ja paikan cupin kolmannella kierroksella. Tuolloin mukana olleista Sinipaidoista Tampere Unitedin edustusjoukkueessa pelaa en√§√§ nelj√§ pelaajaa, ja useimmat heist√§kin ovat j√§√§neet t√§ll√§ kaudella melko v√§h√§lle peliajalle. Sisu-Pallossa sen sijaan vaihtuvuus on ollut huomattavasti v√§h√§isemp√§√§, sill√§ onhan seura pysynyt koko ajan samalla sarjatasolla.

”Vastassa pit√§isi olla todella vahva nippu”, arvioi Tampere Unitedin p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§, mutta my√∂nt√§√§ samalla ettei h√§nell√§k√§√§n ole sen suurempia tietoja Sisu-Pallosta. ”Saamme j√§lleen hyv√§n reeniviikon ennen cupin peli√§. Meill√§ on selke√§ tavoite p√§√§st√§ jatkoon ja sen mukaan l√§hdemme peliin my√∂s. Sarjapelit eiv√§t ole nyt haittana vaan saadaan keskitty√§ t√§ysin t√§h√§n peliin.”

Tampere Unitedin poissaolijoiden lista on lyhentynyt vähän viime pelistä, mutta vieläkin poissa ovat pienten kolhujen takia ainakin Niclas Kalatsev ja Eemeli Peltonen sekä pitkäaikaispotilaat Veli-Pekka Franssila ja Ali Koljonen. Lisäksi Jonne Keräseltä ottelu jää väliin siviilikiireiden takia. Otto Pitkäsen osallistumista joukkueen tapahtumiin taasen rajoittaa työkomennus, joka pitää miehen arkisin poissa Tampereelta.

Ottelu potkaistaan käyntiin Pyynikin urheilukentällä sunnuntaina 5.6. klo 18. Ennen ottelua kannattajat kokoontuvat Pyynikintorin perinneravintola Tuopissa, ja ottelun jälkeen tapahtumia puidaan kulman takana Maja/Talossa. Molemmissa ravintoloissa saa alennuksia Tampere Unitedin jäsenkortilla ja fanituotteilla.

Itse ottelussa palveluista vastaavat Pyynikin käsityöläispanimo ja ravintola 4 Vuodenaikaa, joten tarjolla on maukasta Tampereen ylpeys pale alea sekä herkullisia ranskalaisia hodareita. Lisäksi Little Big Kitchen tuo Pyynikille makean tarjontansa.

Etäkannattajille tarjolla on jälleen TamU-TV:n suora lähetys. Tällä kertaa Manu Haapalainen saa selostuskoppiin kommentaattorikseen Mika Suonsyrjän. Myös Twitter-seuranta palvelee.

Tervetuloa siis sunnuntaina viihtymään Pyynikille. Tarjolla on Tampereen paras jalkapallotunnelma sekä mainioita makunautintoja!