Sinivihreän podcastin kausi 2021 alkaa nyt

12/03/2021
Uutinen

Viime kaudella debytoinut Sinivihreä podcast palaa kaudelle 2021 entistä ehompana. Podcastin uudeksi alustaksi on valittu Spotify, jossa ensimmäinen jakso on nyt kuunneltavissa. Juuso Koskisen ja Jere Takalan ohella podcastia on jatkossa tekemässä myös Santeri Hietala. Kuuntele ensimmäinen jakso niin näet millaisia juonia kolmikolla on tälle kaudelle.

Ensimmäisessä jaksossa vieraana on miesten edustusjoukkueen kokoamisesta vastaava Eemeli Peltonen, joka toimii myös edustusjoukkueen joukkueenjohtajana ja uutena roolina myös seuran hallituksen jäsenenä. Jaksossa käydään läpi joukkueen kokoamisen ja talven harjoitusotteluiden vaiheita. Myös miesten kakkosjoukkue nousee luonnollisesti puheisiin, sillä Peltonen vaikuttaa siellä myös kentän puolella.

Lisäksi jaksoon on saatu mukaan myös naisten edustusjoukkueen kuulumiset Jere Takalan haastateltua sekä joukkueen päävalmentaja Kari Nummisen että joukkueenjohtaja Henrik Hiekkataipaleen. Myös naisten puolella on harjoiteltu läpi talven ja kauden alkamista odotetaan innokkaasti, sillä kotikentän suhteen on saatu hienoja uutisia. Kuuntele jakso niin tiedät tarkemmin!

TamU-naisia voi tukea myös taloudellisesti ostamalla tukikausikortin. Kaikki miesten ja naisten erilaiset kausikorttityypit ja -yhdistelmät ovat myynnissä TamU-kaupassa suoraan alla olevien nappien kautta.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF