5.4.2021

 
 

Sinivihre√§n podcastin kauden 2021 toisen jakson aiheena on kannattaja­tuotteetSinivihre√§n podcastin jakso 02/2021 on julkaistu. Jaksossa vierailee Tampere Unitedin kannattajatuotteista jo toista vuotta vastaava Aleksi ”Losa” Tahlo, joka valottaa mit√§ kaikkea tarvitaan ennen kuin uusi tuote saadaan valikoimaan. Samalla selvi√§√§, mit√§ tapahtui Losan omalle kauden 2001 mestaruushuiville.

Podcastia isännöi kolmikko Juuso Koskinen, Jere Takala ja Santeri Hietala. Jakson alussa käydään läpi seuran ajankohtaisia uutisia ennen kannnattajatuotteiden maailmaan hyppäämistä. Keskustelussa on myös huomenna tiistaina myyntiin tuleva uusi huivi.

Sinivihreä podcast julkaistaan aina ensimmäisenä Anchorissa, josta se tulee heti saataville myös Spotifyssa. Muita podcastin alustoja ovat Apple Podcasts, Breaker, Google Podcasts, Pocket Casts ja RadioPublic, joihin uusi jakso tulee aina saataville alustasta riippuen vaihtelevan mittaisella viiveellä.

Podcast aukeaa yllä olevasta napista nimenomaan Anchorissa, jonka kautta voit klikata haluamallesi alustalle sitä mukaa, kun jakso tulee julkaistuksi eri alustoilla. Ei muuta kuin viihtymään Sinivihreän podcastin parissa!

Kiitokset Riccardo Dalla Vedovalle podcastin introsta.