Sinipaidat matkaa Turkuun revanssi­hengessä

03/09/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustuksen pelit jatkuvat sunnuntaina TPS:n kakkosjoukkuetta vastaan Yläkentän tekonurmella. Kevätkierroksen ottelu Pyynikillä eteni mustavalkoisten tahdittamana murskaaviin 1–4-lukemiin, ja kolme kolme pistettä lähtivät silloin Turkuun. Pelistä Sinipaidoille jäi vain parannettavaa syyskierroksen otteluun, ja joukkue lähteekin hakemaan revanssia turkulaisista jo seitsemän ottelun mittaisen voittoputkensa jatkoksi.

TPS 2 – TamU

  • Luvassa on vauhdikas ottelu nuorta TPS:n joukkuetta vastaan.
  • TamU hakee Turussa revanssia hävittyään kevätkierroksen ottelun tylysti 1–4 (1–2).
  • Voitto nostaisi TamUn sarja­kakkoseksi, mutta tappio pudottaa viidenneksi.

Sinipaitojen syyskierros on ollut päinvastainen kevätkierrokseen nähden. Joukkue on löytänyt yhteisen sävelen, ja pelaajat ovat olleet terveitä. Tampere United on sarjataulukossa sijalla kolme tasapisteissä toisena olevan Liedon Pallon kanssa.

Nousupaikan on jo melkein varmistanut HJS, sillä jäljellä on enää kolme pelikierrosta, ja piste-ero on kahdeksan pistettä kärjen ja toisen sijan välillä.

TamUlla tosin on jäljellä vielä yksi ottelu enemmän, ja voitolla TPS:stä ero sarjakärkeen kaventuu seitsemään pisteeseen, mikä pitäisi nousutaistelun vielä teoriassa elossa. Toki HJS:n kompurointi jäljellä olevissa peleissä on käytännössä mahdoton ajatus.

Toiseen suuntaan katsottaessa TPS:n kakkosjoukkue on vain kolmen pisteen päässä Sinipaidoista, ja nousisi voitolla SInipaitojen ohi. Tällöin TamU putoaisi sarjassa viidenneksi. Marginaalit ovat siis todella pienet, ja kaikista saatavilla olevista pisteistä on lähdettävä taistelemaan.

TPS:n kakkosjoukkue on voittanut syyskierroksen viidestä ottelusta vain kaksi, mutta se tekee joukkueesta vain nälkäisemmän. Turkulaisten joukkue on täynnä nuoria pelaajia, joten pelistä on odotettavissa hyvin nopeatempoista.

Vaikka nousuhaaveet ovat molemmilta joukkueilta jo karanneet, myös toisesta sijasta kannattaa taistella jo mahdollista täydennysmenettelyäkin ajatellen. Sunnuntain ottelusta on odotettavissa tiukka kamppailu.

Ottelu potkaistaan käyntiin Urheilupuiston yläkentällä Turussa sunnuntaina 3.9. jo klo 13.45. Tampere United matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa