Sinipaidat matkaa lauantaina Äijänsuolle

25/03/2022 TamU
Otteluennakko

Tampere United ja Rauman Pallo-Iirot kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisään harjoitusotteluiden merkeissä. Pari viikkoa sitten Sinipaidat olivat edellä maalein 3–1, mutta lauantaina on edessä jälleen uusi näytös. Oman mausteensa ottelulle tuo lauantaiksi Raumalle povattu säätila.

Taannoinen TamUn ja Pallo-Iirojen edellinen kohtaaminen jätti paljon toivomisen varaa, vaikka voitto saatiinkin hoidettua lopulta. TamUn maaleista vastasivat Roope Kostiainen, Eino-Veikko Ek sekä Toni Toijala.

Päävalmentaja Jukka Listenmaa odottaa innolla lauantaista kohtaamista.

”Kiva päästä ulos pelaamaan. Lauantaiksi on luvattu myrskyä”, Listenmaa näkee asian mielenkiintoisena haasteena, kuinka joukkue onnistuu selviytymään haastavassa sääolosuhteessa.

Listenmaa näkee viime lauantaisen kohtaamisen Musan Salaman kanssa auttaneen häntä oivaltamaan jotain hyvin oleellista pelistä.

”Löytyi se mikä ei puolustuspelissä toiminut, saatiin kuntoon se Porissa.”

Tampere Unitedin laitapelaaja Jesse Vuori lähtee myös innolla uhmaamaan säätä Raumalle.

”Hallista poistuminen tuntuu aina hienolta, kun pääsee ulos raikkaaseen ilmaan pelaamaan. Toki Pirkkahaliiin on ehtinyt jo sen verran tottua, että uudet alustat tuntuvat hieman erilaiselta, mutta oikein mahtavaa päästä ulos pelaamaan. Se on kuitenkin selkeä merkki, että tosipelit lähenevät”, Vuori tunnelmoi.

Vuoren henkilökohtaista pelikuntoa on varjostanut sairastettu koronavirus, josta palautuminen on miehen mukaan vienyt yllättävänkin pitkään. Vuori on kuitenkin optimistinen kauden alkua silmällä pitäen.

”Uskon saavani kauden alkuun mennessä tarvittavan terävyyden ja fyysisen kunnon kohdilleen. Preseason on mennyt ihan hyvin ja olen alkanut sopeutumaan pikkuhiljaa paremmin myös uuteen pelitapaan”, Vuori summaa omalta osaltaan preseasonin ja kokemuksen pelata tämän kauden TamUssa.

Uuteen pelitapaan sopeutumisesta antoi jo esimakua Jesse Vuoren upea esityö Roope Kostiaisen maaliin edellisessä kohtaamisessa Pallo-Iiroja vastaan.

Ohjelma ennen kauden alkua on nyt valmis

Tarkkaavaisimmat ovat huomanneet Tampere Unitedin nettisivulle ilmestyneet uudet harjoitusottelut. Torstaisen Suomen Cupin arvonnan jälkeen Tampere Unitedin harjoitusohjelma on nyt valmis.

Sinipaidat matkustaa huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina 3.4. Kaarinan Puuha-Areenalle Kaapon vieraaksi ja viimeinen kauteen valmistava ottelu on tiedossa sunnuntaina 10.4. Helsingissä. Silloin vastaan asettuu Ykkösen PK-35. Päävalmentaja Jukka Listenmaa on erityisen täpinöissään tulevasta Helsingin matkasta.

”Siinä me sitten oikeasti näemme missä me tällä hetkellä menemme”, Listenmaa linjaa.

Suomen Cupin arpa heitti Sinipaidoille vastaan HJS:n kilpailun kolmannelle kierrokselle. Tämä ottelu pelataan Pyynikin urheilukentällä pääsiäisen alla kiirastorstaina 14.4. kello 18.00.

Näitä ennen kuitenkin tie vie Raumalle. Pallo-Iirot – Tampere United alkaa Äijäsuolla kello 14.00. Ottelusta ei ole tiedossa elävää kuvaa, mutta sitä voi seurata Tampere Unitedin Twitterin ja Instgram storyn välityksellä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2