SexyPöxyt perui tulemisensa sunnuntain harjoitus­otteluun

14/04/2023 TamU
Uutinen

Tampere United joutuu lähtemään reilun viikon päästä alkavaan Kakkosen kauteen aiottua huonommalla pelituntumala, sillä SexyPöxyt ilmoitti tänään perjantaina, etteivät he saa joukkuetta jalkeille sunnuntaille Kauppiin suunniteltuun harjoitusotteluun. TamU vietti edellisenä viikonloppuna pääsiäisvapaata, joten sarjakauteen joudutaan lähtemään peräti kolmen viikon mittaisen pelitauon jälkeen, sillä kovasta yrityksestä huolimatta sunnuntaille ei näin pienellä varoitusajalla löytynyt korvaavaa vastustajaa.

Suunnitelmien muuttuminen veti luonnollisesti päävalmentaja Jukka Listenmaan ja muun valmennusjohdon naamat ensin nyrpeiksi, mutta sen suurempaa huolta harjoitusottelun peruuntuminen ei aiheuta.

”Vastustajalla on sen verran sairastapauksia, etteivät he saa joukkuetta kasaan, niin eipä sille oikein mitään voi. Heidän junioreillakin on SM-karsintamatsi samaan aikaan”, tietää Listenmaa peruuntumisen tarkemmista taustoista.

Kuluvalle viikonlopulle oli alunalkaenkin haastava löytää vastustaja, eikä tilanne tietenkään ollut parin päivän varoitusajalla yhtään helpompi.

”Tuntui että puoli Suomea käytiin tänään läpi kun haettiin vielä vastustajaa”, Listenmaa toteaa.

”Maanantain harjoituksissa vedetään hyvä 10v10, ja ruvetaan siitä valmistautumaan Grani-matsiin. Ei tämä sarjaa tule kaatamaan mihinkään suuntaan, ja onneksi vedettiin kova reeniviikko nyt alle. Jos oltaisiin hissuteltu tämä viikko, ottaisi enemmän päähän, mutta nyt on hyvä ja kova reeniviikko alla, niin ei tämä aiheuta isompaa ongelmaa”, Listenmaa päättää.

Kakkonen käyntiin viikon päästä sunnuntaina

Harjoitusottelun peruunnuttua Tampere Unitedin seuraava ottelu pelataan Kakkosen avauskierroksella sunnuntaina 23.4. klo 18.00. Pelipaikkana on Kaupin jalkapallostadion, ja vastaan saadaan Grankulla IFK.

Kausikorttiostoksilla kannattaa käydä jo kuluvan viikonlopun aikana, sillä viimeistään sunnuntaina 16.4. ostetut kausikortit postitetaan ostajille. Tämän jälkeen ostetut kausikortit ovat noudettavissa avauskierroksen ottelussa lipunmyynnistä. Yleisimmin ostetut kausikortit löytyvät alta napeista, ja TamU-kaupassa on tarjolla myös yhdistelmiä, joihin on paketoitu mukaan myös TamU-naisten tukikausikortti tai VIP-lippuja.

Kausikortit maksavat aikuisilta 90 € ja alennusryhmiltä 65 €. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen 11 kotiottelua Kakkosen B-lohkossa sekä mahdolliset Suomen Cupin ja nousukarsintojen kotiottelut. Ottelut pelataan pääasiassa Kaupin jalkapallostadionilla, mutta kolme ottelua pelataan Pyynikin urheilukentällä, mukaanlukien paikallisottelut.

Ostoksille: tampereunited.fi/kauppa

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49