Seurayhteisö palaa Pyynikille jo lauantaina 6.6.

20/05/2020
Uutinen

Tampere United pelaa harjoitusottelun Toejoen Veikkoja vastaan Pyynikin urheilukentällä lauantaina 6.6. klo 14.00 alkaen. Aluehallintovirastot antoivat tiistaina ohjeensa, joiden mukaisesti kesäkuun alusta alkaen on mahdollista järjestää enintään 500 henkilön yleisötilaisuuksia erityisjärjestelyin. Tampere Unitedin tapauksessa otteluihin voidaan ottaa yleisöä korkeintaan 470 henkeä, sillä yleisön kanssa tekemisissä oleva tapahtuman järjestämiseen tarvittava henkilöstö lasketaan mukaan 500 hengen kiintiöön.

Erityisjärjestelyt tarkoittavat viranomaisohjeistuksen mukaisesti sitä, että ihmisten turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisella sekä turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen avulla. Tampere United tiedottaa näistä yleisöä tarkemmin lähempänä ottelutapahtumia, mutta käytännössä ohjeistus tarkoittaa viranomaisten nimenomaisten määräysten mukaisesti muun muassa sitä, että heti alueelle tultaessa käytetään käsihuuhdetta ja ottelutapahtumassa noudatetaan 1–2 metrin turvavälejä. Tästä syystä Pyynikin katsomossa on käytössä vain joka toinen penkkirivi. Perheenjäsenet voivat luonnollisesti istua vierekkäin.

Tärkeintä on joka tapauksessa se, että reilun kahden viikon päästä pelataan taas jalkapalloa, ja sinivihreä seurayhteisö pääsee pitkästä aikaa kokoontumaan Pyynikille. Vaikka lauantaina 6.6. pelattava ottelu on harjoitusottelu, kioskipalvelut palvelevat näillä näkymin normaalisti. Otteluun on 5 euron sisäänpääsymaksu, mutta TamUn kausikortilla otteluun on luonnollisesti vapaa pääsy. Tervetuloa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49