4.9.2017

 
 

Seurapäivää vietetään sunnuntaina 10.9. RatinassaTampere United viettää sunnuntaina 10.9. seurapäivää Ratinan stadionilla. Ohjelma alkaa naisten edustusjoukkueen ottelulla Tervakosken Patoa vastaan klo 14. Kaupunginosajuniorit palkitaan klo 16.25 alkaen ennen kuin miesten edustusjoukkue pelaa klo 17 alkavan sarjaottelun Peimari Unitedia vastaan. Stadionin portit aukeavat klo 13.45 ja samaan aikaan aukeavat myös grillipiste ja anniskelualue.

Seurapäivä on Tampere Unitedissa jo monivuotinen perinne, mutta tänä vuonna ohjelmaan saadaan ensimmäistä kertaa miesten edustuksen ottelun lisäksi myös seuran toisen joukkueen ottelu. Ja mikä komeinta, myös esiotteluna nähdään nimenomaan edustusjalkapalloa, kun TamU-naiset pelaavat kauden neljänneksiviimeisen sarjaottelunsa, jossa vastustajaksi tulee Nelosen sarjakärki Tervakosken Pato.

Naisten otteluun ei myyd√§ lippuja, mutta liput miesten otteluun maksavat aikuisilta 8 ‚ā¨ ja alennusryhmilt√§ 5 ‚ā¨. Alennusryhmiin kuuluvat seuran j√§senet sek√§ 7‚Äď16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset.

Sisäänkäynti stadionille tapahtuu Laukonsillan puoleisesta päädystä. Ratinan katsomoista on avoinna vain pääkatsomo. Sinikaartille ja muille kannattajahenkisille on varattu tilaa pääkatsomon länsipäädystä ja vieraskannattajille pääkatsomon itäpäädystä.

Tervetuloa seurapäivän viettoon Ratinaan eli stadionille, jolla TamU voitti Suomen mestaruuksia kymmenen vuotta sitten!