Seurapäivää vietetään sunnuntaina 10.9. Ratinassa

04/09/2017
Uutinen

Tampere United viettää sunnuntaina 10.9. seurapäivää Ratinan stadionilla. Ohjelma alkaa naisten edustusjoukkueen ottelulla Tervakosken Patoa vastaan klo 14. Kaupunginosajuniorit palkitaan klo 16.25 alkaen ennen kuin miesten edustusjoukkue pelaa klo 17 alkavan sarjaottelun Peimari Unitedia vastaan. Stadionin portit aukeavat klo 13.45 ja samaan aikaan aukeavat myös grillipiste ja anniskelualue.

Seurapäivä on Tampere Unitedissa jo monivuotinen perinne, mutta tänä vuonna ohjelmaan saadaan ensimmäistä kertaa miesten edustuksen ottelun lisäksi myös seuran toisen joukkueen ottelu. Ja mikä komeinta, myös esiotteluna nähdään nimenomaan edustusjalkapalloa, kun TamU-naiset pelaavat kauden neljänneksiviimeisen sarjaottelunsa, jossa vastustajaksi tulee Nelosen sarjakärki Tervakosken Pato.

Naisten otteluun ei myydä lippuja, mutta liput miesten otteluun maksavat aikuisilta 8 € ja alennusryhmiltä 5 €. Alennusryhmiin kuuluvat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset.

Sisäänkäynti stadionille tapahtuu Laukonsillan puoleisesta päädystä. Ratinan katsomoista on avoinna vain pääkatsomo. Sinikaartille ja muille kannattajahenkisille on varattu tilaa pääkatsomon länsipäädystä ja vieraskannattajille pääkatsomon itäpäädystä.

Tervetuloa seurapäivän viettoon Ratinaan eli stadionille, jolla TamU voitti Suomen mestaruuksia kymmenen vuotta sitten!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2