Sarjat alkavat aikaisintaan toukokuun alussa

30/03/2021
Uutinen

Palloliitto on tiedottanut seuroja maanantaina läntisen alueen sarjojen alkamisesta siten, että pelit voivat alkaa aikaisintaan Vapun jälkeen toukokuun toisena päivänä. Tämä tarkoittaa sitä, että jo laadituista otteluohjelmista poistetaan kaikki huhtikuussa pelattavaksi tarkoitetut ottelut, ja näille otteluille haetaan uudet pelipäivät sitten, kun sarjojen alkamisen ajankohdat ovat tiedossa.

TamU-uutiskuva

Palloliiton linjaus on, että sarjat voivat alkaa kaksi viikkoa sen jälkeen kun kaikki sarjassa mukana olevat joukkueet ovat päässeet aloittamaan harjoittelun. Avainasemassa on siis alueellisten viranomaisten asettamat rajoitukset. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin lisäksi Tampere Unitedissa kiinnostaa miesten edustusjoukkueen osalta, miten sarjassa mukana olevat Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella olevat joukkueet eli Janakkalan Pallo ja Tervakosken Pato pääsevät aloittamaan harjoittelun. Naisten edustuksen osalta olennaisia ovat puolestaan Satakunnan sairaanhoitopiirin sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ratkaisut.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä niin sanottu koronanyrkki ei tehnyt tiistaina uusia linjauksia ulkoharjoittelun suhteen, joten tauko aikuisten harjoittelussa jatkuu näillä näkymin pääsiäisen jälkeenkin. Lasten ja nuorten osalta ryhmäharjoittelu on edelleen mahdollista ulkona samoin OKM:n ja THL:n yhteisen ohjeistuksen mukaisin rajoituksin kuin tähänkin asti. Sisätiloissa lasten ja nuorten ryhmäharjoittelu on tauolla 18.4. saakka.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa