Sarjakausi alkaa lauantaina Pyynikillä

23/04/2018
Uutinen

Ensi lauantaina 28.4. klo 17 pelattava Tampere Unitedin kauden ensimmäinen Kakkosen ottelu on siirretty Pyynikin urheilukentälle. Alunperin JBK-ottelu oli tarkoitus pelata Ratinan stadionilla, jossa nurmi olisikin jo pelikunnossa, mutta Tammelan nurmen toivoton kevätkunto käynnisti ketjureaktion, joka siirsi myös Sinipaitojen ottelun varakentälle.

Vaikka puitteet ja itse kenttä eivät ole Pyynikillä samalla tasolla kuin kaupungin päästadioneilla, paluu alasarjavuosien kotistadionille on varmasti monelle myös erittäin mieluisa asia. Puitteet ovat siinä mielessä viime vuonna tehtyä yhden ottelun visiittiä paremmat, että tänä vuonna myös Pyynikin otteluissa anniskelu toimii tavalliseen tapaan. Lisäksi myynnissä on tutusti mm. Tapolan grillimakkaraa, alkoholittomia virvokkeita, kahvia sekä fanituotteita.

Eikä siinä vielä kaikki: lakimuutosten myötä Pyynikille on saatu Tampere Unitedin otteluihin katsomoon sijoitettu anniskelualue, joka kattaa yli kolmanneksen koko pääkatsomosta. Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn eli sisääntuloportista katsoen kauempaan päätyyn, joten kaikki löytyvät katsomosta helposti mieluisan paikan. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Tammelan ja Ratinan peleistä poiketen Pyynikillä ei ole erillisiä lippukategorioita pääkatsomoon ja kannattajakatsomoon, johtuen katsomon pienestä koosta ja anniskelun järjestelyistä. Näin ollen normaalihintaiset liput otteluun maksavat 10 € ja alennusliput maksavat 7 €. Alennukseen ovat oikeutettuja Tampere Unitedin jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa. Kannattajakatsomoon hankitut kausikortit ovat tietenkin normaalisti voimassa, ja Pyynikillä istumapaikan saa valita vapaasti. Ennakkoliput ovat myynnissä Liveton nettikaupassa, jossa lippujen hintaan lisätään 50 sentin palvelumaksu.

Tervetuloa siis lauantaina 28.4. Pyynikin urheilukentälle pietarsaarelaista JBK:ta vastaan pelattavaan sarja-avaukseen. Stadionin portit ja anniskelualue aukeavat klo 16, ja itse ottelu potkaistaan käyntiin tuntia myöhemmin klo 17.

Ennen stadionin porttien aukeamista sekä ottelun jälkeen on hyvä tilaisuus tutustua stadionin lähialueen ravintolatarjontaan. Ennen ottelua kannattaa valita tukikohdaksi tälläkin kaudella Sinipaitoja tukevan Pirkanmaan osuuskaupan legendaarinen ravintola Tuoppi. Ottelun jälkeen kannattaa puolestaan suunnata kohti ravintola Maja/Taloa.

Nähdään lauantaina kun on pitkästä aikaa taas sarjapisteitä pelissä!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa