23.4.2018

 
 

Sarjakausi alkaa lauantaina PyynikilläEnsi lauantaina 28.4. klo 17 pelattava Tampere Unitedin kauden ensimmäinen Kakkosen ottelu on siirretty Pyynikin urheilukentälle. Alunperin JBK-ottelu oli tarkoitus pelata Ratinan stadionilla, jossa nurmi olisikin jo pelikunnossa, mutta Tammelan nurmen toivoton kevätkunto käynnisti ketjureaktion, joka siirsi myös Sinipaitojen ottelun varakentälle.

Vaikka puitteet ja itse kenttä eivät ole Pyynikillä samalla tasolla kuin kaupungin päästadioneilla, paluu alasarjavuosien kotistadionille on varmasti monelle myös erittäin mieluisa asia. Puitteet ovat siinä mielessä viime vuonna tehtyä yhden ottelun visiittiä paremmat, että tänä vuonna myös Pyynikin otteluissa anniskelu toimii tavalliseen tapaan. Lisäksi myynnissä on tutusti mm. Tapolan grillimakkaraa, alkoholittomia virvokkeita, kahvia sekä fanituotteita.

Eikä siinä vielä kaikki: lakimuutosten myötä Pyynikille on saatu Tampere Unitedin otteluihin katsomoon sijoitettu anniskelualue, joka kattaa yli kolmanneksen koko pääkatsomosta. Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn eli sisääntuloportista katsoen kauempaan päätyyn, joten kaikki löytyvät katsomosta helposti mieluisan paikan. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Tammelan ja Ratinan peleist√§ poiketen Pyynikill√§ ei ole erillisi√§ lippukategorioita p√§√§katsomoon ja kannattajakatsomoon, johtuen katsomon pienest√§ koosta ja anniskelun j√§rjestelyist√§. N√§in ollen normaalihintaiset liput otteluun maksavat 10 ‚ā¨ ja alennusliput maksavat 7 ‚ā¨. Alennukseen ovat oikeutettuja Tampere Unitedin j√§senet sek√§ 7‚Äď16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset. Alennusryhm√§√§n kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa. Kannattajakatsomoon hankitut kausikortit ovat tietenkin normaalisti voimassa, ja Pyynikill√§ istumapaikan saa valita vapaasti. Ennakkoliput ovat myynniss√§ Liveton nettikaupassa, jossa lippujen hintaan lis√§t√§√§n 50 sentin palvelumaksu.

Tervetuloa siis lauantaina 28.4. Pyynikin urheilukentälle pietarsaarelaista JBK:ta vastaan pelattavaan sarja-avaukseen. Stadionin portit ja anniskelualue aukeavat klo 16, ja itse ottelu potkaistaan käyntiin tuntia myöhemmin klo 17.

Ennen stadionin porttien aukeamista sekä ottelun jälkeen on hyvä tilaisuus tutustua stadionin lähialueen ravintolatarjontaan. Ennen ottelua kannattaa valita tukikohdaksi tälläkin kaudella Sinipaitoja tukevan Pirkanmaan osuuskaupan legendaarinen ravintola Tuoppi. Ottelun jälkeen kannattaa puolestaan suunnata kohti ravintola Maja/Taloa.

Nähdään lauantaina kun on pitkästä aikaa taas sarjapisteitä pelissä!