29.4.2017

 
 

Sarja-avaus j√§i lauantaina pelaamatta talvi­myrskyn takiaTampere Unitedin paluu liiton sarjoihin lykkääntyy reilulla viikolla, sillä lauantaille aiottu Kakkosen sarja-avaus FC Viikinkien vieraana jäi pelaamatta rajujen sääolosuhteiden takia. Etelä-Suomen vallannut talvimyrsky toi kentälle jo ennen ottelun alkua parin ohuen lumipeitteen, joka teki muutenkin heikkotasoisesta Kartanon tekonurmesta erittäin liukkaan ja vaarallisen pelata. Lisäksi näkyvyys oli heikko, sillä navakka tuuli paiskoi lunta kaikkien paikalla olleiden naamoille.

”Ottelun peruuttaminen oli ainoa oikea ratkaisu”, arvioi tilannetta p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§ kuvaili. ”Rakeita tuli niin rajusti, ett√§ silmiin sattui, eik√§ pelaamisesta olisi tullut mit√§√§n.”

Vuosaareen oli saapunut runsaslukuinen joukko Tampere Unitedin kannattajia. Tieto ottelun perumisesta saavutti kannattajat juuri kun he olivat siirtymässä katsomoonsa. Katsomoon päästyään kannattajat aloittivat kannustuslaulut, ja matkan kohokohdaksi saatiin kannattajien ja pelaajien lyhyt kohtaaminen

P√§√§valmentajaa ottelun peruuntuminen ei j√§√§nyt suuresti harmittamaan. ”Saimme viikon lis√§aikaa loukkaantuneiden kuntouttamiseen”, Mikko M√§kel√§ kuittasi. Jonkinlainen hopeareunus on sekin, ett√§ peruuntumisen my√∂t√§ ottelu p√§√§st√§√§n pelaamaan my√∂hemmin kes√§ll√§ hyviss√§ olosuhteissa Viikinkien varsinaisella kotikent√§ll√§ Heteniityll√§. Ottelun uusi ajankohta ei ole viel√§ tiedosss, mutta siit√§ kerrotaan TamUn tiedotuskanavissa heti kun se on mahdollista.