Sarja-avaus jäi lauantaina pelaamatta talvi­myrskyn takia

29/04/2017
Otteluraportti

Tampere Unitedin paluu liiton sarjoihin lykkääntyy reilulla viikolla, sillä lauantaille aiottu Kakkosen sarja-avaus FC Viikinkien vieraana jäi pelaamatta rajujen sääolosuhteiden takia. Etelä-Suomen vallannut talvimyrsky toi kentälle jo ennen ottelun alkua parin ohuen lumipeitteen, joka teki muutenkin heikkotasoisesta Kartanon tekonurmesta erittäin liukkaan ja vaarallisen pelata. Lisäksi näkyvyys oli heikko, sillä navakka tuuli paiskoi lunta kaikkien paikalla olleiden naamoille.

Kakkonen

”Ottelun peruuttaminen oli ainoa oikea ratkaisu”, arvioi tilannetta päävalmentaja Mikko Mäkelä kuvaili. ”Rakeita tuli niin rajusti, että silmiin sattui, eikä pelaamisesta olisi tullut mitään.”

Vuosaareen oli saapunut runsaslukuinen joukko Tampere Unitedin kannattajia. Tieto ottelun perumisesta saavutti kannattajat juuri kun he olivat siirtymässä katsomoonsa. Katsomoon päästyään kannattajat aloittivat kannustuslaulut, ja matkan kohokohdaksi saatiin kannattajien ja pelaajien lyhyt kohtaaminen

Päävalmentajaa ottelun peruuntuminen ei jäänyt suuresti harmittamaan. ”Saimme viikon lisäaikaa loukkaantuneiden kuntouttamiseen”, Mikko Mäkelä kuittasi. Jonkinlainen hopeareunus on sekin, että peruuntumisen myötä ottelu päästään pelaamaan myöhemmin kesällä hyvissä olosuhteissa Viikinkien varsinaisella kotikentällä Heteniityllä. Ottelun uusi ajankohta ei ole vielä tiedosss, mutta siitä kerrotaan TamUn tiedotuskanavissa heti kun se on mahdollista.

Kakkonen

( )

Yleisöä:

Yleisöä:

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49