31.1.2018

 
 

Ringiss√§ on tilaa: haussa toinen huoltaja ja joukkueen­johtajaTampere Unitedin edustusjoukkue hakee joukkueenjohtajaa ja huoltajaa vahvistamaan joukkueen taustoja. Jo useamman vuoden mukana ollut joukkueenjohtaja Sami Koivula sekä viime kaudella mukaan liittynyt huoltaja Ville-Matti Raittila jatkavat tehtävissään, mutta apuvoimille on aina tarvetta. Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä joukkueen ytimeen ja osallistua sen ainutlaatuiseen tarinaan.

Teht√§viin valittavilla ei v√§ltt√§m√§tt√§ tarvitse olla aiempaa kokemusta, sill√§ perehdyt√§mme joukkueenjohtajan ja huoltajan toimenkuviinsa. T√§rkeint√§ on tahto ja kyky osallistua joukkueen tapahtumiin viikoittain. Joukkueella on 4‚Äď5 tapahtumaa viikossa, mutta kaikkiin tapahtumiin ei ole v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ osallistua, vaan teht√§v√§t voidaan jakaa.

Huoltaja vastaa peleissä ja harjoituksissa joukkueen varusteista (peliasut, pallot, juomapullot, huoltolaukku, jne) sekä on pelaajien ensimmäinen apu kun sattuu vammoja tai pienempiä kolhuja. Huoltajalle teippaus- ja ensiaputaidot ovat eduksi, ja näihin tarjoamme tarvittaessa myös mahdollisuuden saada koulutusta. Joukkuuenjohtajan tehtävä on enemmän hallinnollinen, ja siihen kuuluu mm. kenttävaraukset, harjoitusotteluiden ja mahdollisten ottelusiirtojen sopiminen sekä ottelupöytäkirjoista huolehtiminen.

Lisätietoja antaa joukkueenjohtaja Sami Koivula (puh. 040 592 3412, sami.koivula (ät) tampereunited.fi).