Regions’ Cupissa vastaan ACE tai FC Melody

04/02/2021
Uutinen

Suomen Regions' Cupin ensimmäisen ja toisen kierroksen otteluparit on arvottu tänään. Edellisen kerran TamU on osallistunut kilpailuun kaudella 2016, sillä viime kaudella kilpailu peruttiin koronatilanteen takia, ja kausilla 2017–19 TamU ei tietenkään Kakkosen joukkueena voinut olla mukana. Tällä kertaa arpa heitti Sinipaidat suoraan kilpailun toiselle kierrokselle vierasotteluun, jossa vastaan asettuu joko ACE tai FC Melody.

TamU-uutiskuva

ACE ja FC Melody pelaavat ensimmäisen kierroksen keskinäisen ottelunsa viimeistään 21.3. Kaikella todennäköisyydellä ottelun voittaa TamUn kanssa samassa Kolmosen lohkossa pelaava ACE, sillä FC Melody pelaa Nelosessa, eikä harjoittele talvella samalla intensiteetillä kuin varsin ammattimaisesti kauteen valmistautuva ACE. Toisen kierroksen ottelun tulee puolestaan olla pelattuna 25.4. mennessä, joten ottelusta tulee TamUlle yksi viimeisistä Kolmosen kauteen valmistavista otteluista.

Tampere United suhtautuu kuitenkin Suomen Regions’ Cupiin kilpailullisesti, sillä Sinipaidoilla on hyvä mahdollisuus voittaa koko kilpailu ja tienata 5000 euron palkintorahat sekä paikka kauden 2022 Suomen Cupin pudotuspelivaiheeseen. Lisäksi porkkanana on paikka UEFA Regions’ Cupissa kaudella 2022.

Kaikkiaan Suomen Regions’ Cupissa on tänä vuonna mukana 83 seuraa. Näin ollen TamU tarvitsee koko kilpailun voittaakseen kuusi voittoa. Ensimmäisten kierrosten arvonnassa on käytössä alueelliset arvontakorit, mutta kilpailun edetessä näiden korien määrä vähenee ja vastustaja voi tulla aina yhä kauempaa, kunnes kilpailun loppuvaiheessa arvonta on täysin valtakunnallinen. Kolmannen kierroksen otteluparit arvotaan 27.4.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF