Regions’ Cupissa kotiottelu AC Barcaa vastaan – Patoa vastaan pelataan jo tiistaina 20.7.

15/07/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin vastustajaksi Suomen Regions' Cupin kolmannelle kierrokselle on arvottu Kuopion kaupunkiin kuuluvasta Riistaveden pitäjästä ponnistava AC Barca. Ottelu pelataan lauantaina 24.7. klo 18.00. Tuolloin pelattavaksi aiottu sarjaottelu Tervakosken Patoa vastaan puolestaan pelataan jo tiistaina 20.7. klo 19.00 eli vain kaksi päivää sunnuntaisen PP-70-ottelun jälkeen. Kaikkien näiden otteluiden pelipaikka on Pyynikin urheilukenttä.

TamU-uutiskuva

AC Barca on perustettu vuonna 1997 ja sai nimensä ja värinsä siitä, että perustajissa oli paljon maineikkaan katalonialaisseuran kannattajia. Seuran kotisivujen mukaan etuliite AC puolestaan otettiin käyttöön, jotta seura olisi aakkostetun listan ensimmäisenä Savon Sanomien säännöllisesti julkaisemassa seurojen tulevan toiminnan luettelossa. Näiden hiukan humoristisiltakin tuntuvien seikkojen ei pidä kuitenkaan antaa hämätä, sillä AC Barca on laadukas Kolmosen joukkue, ja on nytkin viiden ottelun jälkeen tappiottomana Kolmosen lohkonsa toisella sijalla – neljä otteluista on tosin päättynyt tasan. Regions’ Cupissa AC Barca voitti samassa Kolmosen lohkossa pelaavan Warkaus JK:n maalein 3–0 ja toisella kierroksella Vitosessa pelaavan Lapinlahden Pallo-95:n peräti 10–1. Nämä ottelut pelattiin tosin jo maalis–huhtikuussa.

Tampere Unitedin ja AC Barcan välisen ottelun voittaja kohtaa Suomen Regions’ Cupin neljännellä kierroksella joko Lapuan Virkiän tai vaasalaisen Sundom IF:n. Tämä ottelu olisi vierasottelu, joten tiedossa olisi bussimatka Pohjanmaalle. Neljännen kierroksen ottelu olisi pelattava viimeistään 22.8.

Tampere Unitedille Suomen Regions’ Cup aiheuttaa melkoisen otteluruuhkan, sillä heinäkuun lopulla Sinipaidoilla on viisi peliä viidessätoista päivässä. Ruuhkaa toki helpottaa hiukan se, että kaikki pelit pelataan Tampereella, ja peräti neljä peliä kotona Pyynikillä. Jos Regions’ Cupissa otetaan jatkopaikka, tiukka pelitahti jatkuu, kun sarjapelejä on joka tapauksessa noin viikon välein.

Tulevina viikkoina sinivihreällä seurayhteisöllä on siis lukuisia tilaisuuksia kokoontua kotikentälle. Nähdään Pyynikillä!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa