Regions’ Cupin ensimmäiset ottelu­parit arvottu – TamU suoraan toiselle kierrokselle

05/02/2020
Uutinen

Suomen Regions' Cupin ensimmäisen ja toisen kierroksen otteluparit on arvottu tänään. Arpa oli Sinipaidoille suosiollinen, sillä se heitti Tampere Unitedin suoraan kilpailun toiselle kierrokselle. Toinen kierros tulee olla pelattuna vasta 26.4. mennessä, joten cupin pelit alkanevat selvästi aiemmin ennakoitua myöhemmin.

TamU-uutiskuva

Tampere United osallistuu Suomen Regions’ Cupiin neljän vuoden tauon jälkeen. Kaudella 2016 pelit kantoivat aina kolmannelle kierrokselle, kunnes ne päättyivät Pyynikillä tappioon Seinäjoen Sisu-Pallolle. Cup-taipaleen aikana TamU ehti tuolloin tiputtaa kyydistä ensin Tervakosken Paton ja tämän jälkeen Härmän Hämeenlinnasta.

Kauden 2020 ensimmäisen ja toisen kierroksen arvonta osoitti Unitedille suoraa polkua toiselle kierrokselle. TamU tulee saamaan toisella kierroksella vastaansa voittajan ensimmäisen kierroksen otteluparista ACE – PP-70 eli paikallisottelua on tiedossa. Tampere United on arvottu otteluparissa vierasjoukkueeksi, joten ottelua isännöi joko samassa Kolmosen lohkossa ensi kaudella pelaava ACE tai Neloseen ensi kaudeksi pudonnut takavuosilta tuttu kilpakumppani PP-70. Ensimmäisen kierroksen otteluparit pitää olla pelattuna 22.3. mennessä ja toisen kierroksen osalta viimeinen mahdollinen pelipäivä on 26.4. Kolmannen kierroksen arvontapäivä on 28.4.

Arvonnassa oli mukana maantieteellinen painotus, mutta kilpailun edetessä maantieteellisten korien määrä vähenee ja laajenee isommiksi kokonaisuuksiksi. Kilpailun loppuvaiheessa siitä tulee täysin valtakunnallinen.

Arvonta TamUn kanssa samaan Kolmosen lohkoon osallistuvien osalta:

1. kierros
(pelipäivät 5.2.-22.3.)

ACE – PP-70
Ilves-Kissat – FJK
JanPa – NoPS

2. kierros
(pelipäivät 5.2.-26.4.)

ACE / PP-70 – Tampere United
Mäntän Valo – Tervakosken Pato
Ilves-Kissat / FJK – JanPa / NoPS

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49