20.5.2021

 
 

Regions’ Cup alkaa TamUn osalta juhannus­viikolla

Tampere Unitedin ensimm√§iseksi vastustajaksi kauden 2021 Suomen Regions’ Cupissa on varmistunut ACE. Cupin aikataulujen menty√§ uusiksi Palloliitto tarjosi joukkueille mahdollisuutta luopua kilpailusta kokonaan, ja ACEn vastustajaksi arvottu FC Melody p√§√§tti tarttua t√§h√§n mahdollisuuteen. N√§in TamU ja ACE pelaavat molemmat ensimm√§isen ottelunsa cupin toisella kierroksella. Pelipaikkana on Kaupin tekonurmi 3 ja ajankohtana keskiviikko 23.6. kello 20.00

Myös sarjaohjelma on valmistumassa. Kolmosen ensimmäinen kierros pelataan 31.5. alkavalla viikolla, mutta tässä vaiheessa näyttää siltä, että Sinipaidoilla ei ole vielä ensimmäisellä viikolla ottelua. Tähän on syynä se, että ensimmäisen kierroksen vastustaja on Janakkalan Pallo, joka ei Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä vallitsevien tiukkojen koronarajoitusten takia pääse toistaiseksi harjoittelemaan muutoin kuin 10 hengen pienryhmissä. Näin ollen ottelu joudutaan näillä näkymin siirtämään pelattavaksi myöhemmin.

Alustava otteluohjelma on jo luettavissa Palloliiton tulospalvelussa, mutta siihen saattaa tulla viel√§ muutoksia. Kotiottelut sijoittuvat kuitenkin l√§hes varmasti t√§ll√§ hetkell√§ asetellulla tavalla, ja n√§in ollen kotiavaus pelattaisiin lauantaina 19.6. klo 17.00 alkaen ‚Äď ja tietenkin Pyynikin urheilukent√§ll√§. Nyt merkittyjen alkusarjan ottelujen lis√§si Kolmosessa pelataan viime vuotiseen tapaan kuuden joukkueen yl√§- ja alaloppusarjat.