Regions’ Cup alkaa TamUn osalta juhannus­viikolla

20/05/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin ensimmäiseksi vastustajaksi kauden 2021 Suomen Regions' Cupissa on varmistunut ACE. Cupin aikataulujen mentyä uusiksi Palloliitto tarjosi joukkueille mahdollisuutta luopua kilpailusta kokonaan, ja ACEn vastustajaksi arvottu FC Melody päätti tarttua tähän mahdollisuuteen. Näin TamU ja ACE pelaavat molemmat ensimmäisen ottelunsa cupin toisella kierroksella. Pelipaikkana on Kaupin tekonurmi 3 ja ajankohtana keskiviikko 23.6. kello 20.00

TamU-uutiskuva

Myös sarjaohjelma on valmistumassa. Kolmosen ensimmäinen kierros pelataan 31.5. alkavalla viikolla, mutta tässä vaiheessa näyttää siltä, että Sinipaidoilla ei ole vielä ensimmäisellä viikolla ottelua. Tähän on syynä se, että ensimmäisen kierroksen vastustaja on Janakkalan Pallo, joka ei Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä vallitsevien tiukkojen koronarajoitusten takia pääse toistaiseksi harjoittelemaan muutoin kuin 10 hengen pienryhmissä. Näin ollen ottelu joudutaan näillä näkymin siirtämään pelattavaksi myöhemmin.

Alustava otteluohjelma on jo luettavissa Palloliiton tulospalvelussa, mutta siihen saattaa tulla vielä muutoksia. Kotiottelut sijoittuvat kuitenkin lähes varmasti tällä hetkellä asetellulla tavalla, ja näin ollen kotiavaus pelattaisiin lauantaina 19.6. klo 17.00 alkaen – ja tietenkin Pyynikin urheilukentällä. Nyt merkittyjen alkusarjan ottelujen lisäsi Kolmosessa pelataan viime vuotiseen tapaan kuuden joukkueen ylä- ja alaloppusarjat.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49