Rahkola, Oras ja Kalatsev kapteeneiksi

28/04/2017
Uutinen

Toppari Eetu Rahkola jatkaa Tampere Unitedin kapteenina lauantaina alkavalla historiallisella ensimmäisellä Kakkosen kaudella. Avukseen hän saa jo viime kaudella apukapteenina toimineen Riku Oraksen sekä kapteenistoon uutena nousevan Niclas Kalatsevin. Kolmikko kuului viime kaudella Kolmosessa pelanneen joukkueen avainpelaajiin, ja kaikki ovat jo aiemminkin vakuuttaneet liiton sarjoissa.

Uudessa Tampere Unitedin pelipaidassa poseeraava Eetu Rahkola on ylpeä saadessaan kantaa kapteenin nauhaa myös tulevalla kaudella. ”Kapteenius merkitsee minulle paljon, se on iso luottamuksen osoitus jätkiltä”, viittaa Rahkola perinteiseen tapaan valita kapteeni pelaajien äänestyksellä. ”Yritän jatkossakin ajaa joukkueen etua kaikessa, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.”

Tampere Unitedin pelipaita 2017.
Tampere Unitedin pelipaita 2017.

Alkukaudesta kapteeni Rahkola joutuu kuitenkin seuraamaan otteluita kentän laidalta, sillä Haka-ottelussa tullut loukkaantuminen pitää hänet poissa kentältä ensimmäisissä otteluissa. ”Olen joutunut olemaan sivussa valitettavan paljon, mutta onneksi Riku ja Pepi hoitavat hommaa erittäin tyylikkäästi. Riku näyttää päivittäin lähes täydellisen esimerkin työmoraalista, ja se tarttuu myös muuhun joukkueeseen. Pepi näyttää myös esimerkkiä ja tuo kokemusta päätöksentekoon sekä jokapäiväiseen tekemiseen. Hienoja miehiä molemmat, yhteistyö toimii!” Rahkola kehuu.

Tampere Unitedin kausi alkaa huomenna lauantaina FC Viikinkien vieraana Itä-Helsingissä. Kotiottelut alkavat seuraavana viikonloppuna kun vastaan asettuu FC Espoo. Nyt siis kannattaa hankkia Tampere Unitedin kausikortti TamU-kaupasta tai mobiilikausikortti ZUPticketistä. Normaalihintaiset kausarit maksavat 70 euroa ja seuran jäsenten ja muiden alennusryhmien kausarit 45 euroa. Myös Tampere Unitedin jäseneksi liittyminen on tietenkin mahdollista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - SalPa

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2