Radwan Moussa siirtyy Sinipaitojen keski­kentälle

19/12/2017
Uutinen

Fyysisenä keskikentän pohjapelaajana tunnettu Radwan Moussa, 25, siirtyy Ilves-Kissoista Sinipaitoihin kauden 2018 kattavalla sopimuksella. Moussa on pelannut Kakkosen otteluita viipurilais-tamperelaisen seuran riveissä jo kausilla 2014–15, joten hän tuo TamUn keskikentälle kovuuden lisäksi myös vankkaa kokemusta, vaikka viimeiset kaksi kautta ovatkin menneet Ilves-Kissojen kanssa Kolmosessa.

Libanonilaislähtöisen Radwan Moussan ensimmäinen seura Suomessa oli Kajaanin Palloilijat, josta hän siirtyi 17-vuotiaana Kajaanin Hakaan. ”Pelasin miesten pelejä ja A-poikien Ykköstä. Sieltä nousimme SM-sarjaan, jossa kertyi muutama peli”, kertaa Moussa vaiheitaan ennen Tampereelle muuttoa. Tampereella Moussa siirtyi Ilves-Kissoihin, jossa oli entuudestaan tuttuja pelikavereita. Heihin kuului myös Tampere Unitediin tänä syksynä siirtynyt toppari Ville Puustinen, jonka kanssa Moussa oli pelannut jo Kajaanin Palloilijoissa juniorivuosinaan.

Radwan Moussalle mieluisin pelipaikka on keskikentän pohjapelaajan paikka. ”Olen hyvä puolustava pelaaja keskikentällä. Minulta jää pääpallot harvoin voittamatta ja olen vielä parempi hajoittamaan vastustaja peliä”, arvioi Moussa ominaisuuksiaan.

Tampere United oli Moussan jäljillä edellisen kerran jo kaksi vuotta sitten, kun TamU valmistautui kauteen Kolmosessa. Tämä on jäänyt Moussallekin mieleen. ”Tämä on jo toinen kerta kun United osoitti kiinnostuksena minuun, upea ja mahtava seura faneineen ja historioineen, ylempi sarjaporras ja tutut pelitoverit”, luettelee Moussa perusteluja siirtymiselleen Tampere Unitediin.

Moussa on ehtinyt olla mukana vasta kaksissa harjoituksissa, mutta on pitänyt näkemästään. ”Kahden reenin perusteella meillä on hyvä meininki reeneissä. Tykkään siitä kun on tekemisen halua ja visiota siitä, mitä reeneissä tehdään”, Moussa kiittelee

”Ensi kaudelta odotan innolla ensimmäistä virallista peliäni United-paita päällä sekä joukkueelta korkeaa sarjasijoitusta. Henkilökohtaisesti minulla ei suurempia tavoitteita oikein ole, kuin että pääsen kehittymään pelaajana ja sitä myötä auttamaan joukkuetta”, päättää Radwan Moussa kommenttinsa.

”’Redi’ tuo kaivattua kokemusta keskikentän pohjalle”, kommentoi päävalmentaja Mikko Mäkelä mieluisaa vahvistusta. ”Olemme yrittäneet jo pari vuotta saada Rediä sinisiin, ja nyt saimme, joten olen erittäin tyytyväinen. Redi on todellinen joukkuepelaaja ja aina erittäin hyvällä asenteella mukana. Uskon hänen tuovan keskikentän puolustuspeliin uuden vahvan lisän.”

Tampere Unitedilla on nyt yhteensä 17 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Joukkueen rakentaminen jatkuu, ja uusia pelaajasopimuksia julkaistaan todennäköisesti vielä ennen joulua. Myös kausikortit ovat edelleen myynnissä TamU-kaupassa. Kausikortit on hinnoiteltu oheisen taulukon mukaisesti.

PääkatsomoKannattajakatsomo
Aikuiset90 €65 €
Alennusryhmät65 €45 €

Sopimuspelaajat 2018:

Juuso Auvinen
Berat Grabovci
Antti Haavisto
Topias Järvelä
Antti Kuusinen
Tuomas Lehti
Radwan Moussa
Ville Puustinen
Eetu Rahkola
Konsta Raittinen
Jani Rantala
Jere Remes
Santeri Salomaa
Mauno Sirén
Tuomas Telemäki
Valtteri Uimonen
Verneri Uimonen

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa