4.2.2016

 
 

Pyynikin käsityöläispanimo yhteistyöhön TamUn kanssaPyynikin käsityöläispanimo ja Tampere United aloittavat yhteistyön, jossa kaksi yhteisöllisyydestä ponnistavaa vahvaa tamperelaista toimijaa kohtaavat. Tulevalla kaudella Pyynikin käsityöläispanimon logo komeilee Tampere Unitedin uudessa pelipaidassa, joka esitellään myöhemmin keväällä. Lisäksi luvassa on maistuvia yllätyksiä.

Pyynikin k√§sity√∂l√§ispanimoa ja Tampere Unitedia yhdist√§v√§t paikallisuus, Pyynikin kaupunginosa sek√§ intohimoinen suhtautuminen omaan asiaansa. ”On todella upeata tehd√§ yhteisty√∂t√§ sellaisen seuran kanssa kuin Tampere United”, toteaa Pyynikin k√§sityl√§ispanimon olutmestari Tuomas Pere. ”TamU edustaa minulle tamperelaista sitkeytt√§ ja voittamisen kulttuuria. Sellaista mit√§ haluan itsekin olla.”

”Hyv√§ olut ja jalkapallon kannattaminen kuuluvat kaikkialla maailmassa yhteen”, toteaa Tampere Unitedin varapuheenjohtaja Antti Niemist√∂. ”Meid√§n seurallemme on luontevaa tehd√§ t√§ll√§kin saralla yhteisty√∂t√§ paikallisen ja meid√§n tavoin yh√§ yl√∂sp√§in t√§hy√§v√§n toimijan kanssa. Pyyniikin k√§sity√∂l√§ispanimo ja Pyynikill√§ pelaava Tampere United ovat luonteva parivaljakko.”

”Pyynikin k√§sity√∂l√§ispanimon ja Tampere Unitedin yhteisty√∂ on mielest√§ni sellaista hyv√§√§ ja ylpe√§√§ paikallista yhteisty√∂t√§, jota kannattaa n√§in√§ tiukkoina aikoina harrastaa monialaisesti ja laajamuotoisesti. Luonnollisesti ensi kaudella aion seurata joukkueen pelej√§ paikan p√§√§ll√§ Pyynikill√§”, panimomestarti Pere lupaa.

Pyynikin Käsityöläispanimon Sessiosarjan oluita

Pyynikin Käsityöläispanimon Sessiosarjan oluita

Vuonna 2012 perustettu Pyynikin käsityöläispanimo on tunnettu laadukkaista ja palkituista oluistaan. Nopeasti kasvavan pienpanimon tuotteet jakautuvat Sessio-, Pyynikin Klassikot- ja Artesaani-tuotesarjoihin. Voimakkaasta kasvustaan huolimatta panimo ei ole unohtanut artesaanitaustaansa, vaan panimon 4000-litraisen keittokaluston rinnalla valmistuu edelleen erikoisoluita 400-litraisessa kattilassa, joka on ollut käytössä panimon perustamisesta lähtien. Vuonna 2016 olutta valmistuu jo puoli miljoonaa litraa laatuoluen ystäville ja Tampere Unitedin kannattajille.

Lisätietoja Pyynikin käsityöläispanimosta: pyynikin.com