Pyynikin käsityöläispanimo yhteistyöhön TamUn kanssa

04/02/2016
Uutinen

Pyynikin käsityöläispanimo ja Tampere United aloittavat yhteistyön, jossa kaksi yhteisöllisyydestä ponnistavaa vahvaa tamperelaista toimijaa kohtaavat. Tulevalla kaudella Pyynikin käsityöläispanimon logo komeilee Tampere Unitedin uudessa pelipaidassa, joka esitellään myöhemmin keväällä. Lisäksi luvassa on maistuvia yllätyksiä.

Pyynikin käsityöläispanimoa ja Tampere Unitedia yhdistävät paikallisuus, Pyynikin kaupunginosa sekä intohimoinen suhtautuminen omaan asiaansa. ”On todella upeata tehdä yhteistyötä sellaisen seuran kanssa kuin Tampere United”, toteaa Pyynikin käsityläispanimon olutmestari Tuomas Pere. ”TamU edustaa minulle tamperelaista sitkeyttä ja voittamisen kulttuuria. Sellaista mitä haluan itsekin olla.”

”Hyvä olut ja jalkapallon kannattaminen kuuluvat kaikkialla maailmassa yhteen”, toteaa Tampere Unitedin varapuheenjohtaja Antti Niemistö. ”Meidän seurallemme on luontevaa tehdä tälläkin saralla yhteistyötä paikallisen ja meidän tavoin yhä ylöspäin tähyävän toimijan kanssa. Pyyniikin käsityöläispanimo ja Pyynikillä pelaava Tampere United ovat luonteva parivaljakko.”

”Pyynikin käsityöläispanimon ja Tampere Unitedin yhteistyö on mielestäni sellaista hyvää ja ylpeää paikallista yhteistyötä, jota kannattaa näinä tiukkoina aikoina harrastaa monialaisesti ja laajamuotoisesti. Luonnollisesti ensi kaudella aion seurata joukkueen pelejä paikan päällä Pyynikillä”, panimomestarti Pere lupaa.

Pyynikin Käsityöläispanimon Sessiosarjan oluita
Pyynikin Käsityöläispanimon Sessiosarjan oluita

Vuonna 2012 perustettu Pyynikin käsityöläispanimo on tunnettu laadukkaista ja palkituista oluistaan. Nopeasti kasvavan pienpanimon tuotteet jakautuvat Sessio-, Pyynikin Klassikot- ja Artesaani-tuotesarjoihin. Voimakkaasta kasvustaan huolimatta panimo ei ole unohtanut artesaanitaustaansa, vaan panimon 4000-litraisen keittokaluston rinnalla valmistuu edelleen erikoisoluita 400-litraisessa kattilassa, joka on ollut käytössä panimon perustamisesta lähtien. Vuonna 2016 olutta valmistuu jo puoli miljoonaa litraa laatuoluen ystäville ja Tampere Unitedin kannattajille.

Lisätietoja Pyynikin käsityöläispanimosta: pyynikin.com

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49