Pyynikin Brewing Companyn ja TamUn yhteistyö jatkuu jo kahdeksatta vuotta

07/06/2023 Seura / TamU
Uutinen

Tampere Unitedin otteluista on saanut Pyynikin Brewing Companyn oluita jo kaudesta 2016 alkaen, ja yhteistyö jatkuu myös kuluvalla kaudella Panimon taustalla tapahtuneista muutoksista huolimatta. Saatavilla on samoja oluita kuin ennenkin, mutta vaihtelevassa tarjonnassa on kauden mittaan mukana myös uusia tuttavuuksia. Tampere Unitedin otteluista saa tälläkin kaudella Mosaic Lageria ja muita kestosuosikkeja. Juomavalikoima pidetään otteluissa laajana, joten kaikille hyvän oluen ystäville löytyy mieleinen juoma, ja myös siiderin ja lonkeron ystävät on otettu huomioon.

TamU ja Pyynikin Brewing

  • Yhteistyössä vuodesta 2016 alkaen.
  • Otteluissa laaja juomavalikoima.
  • Yhteistyössä myös uusia tuulia kuluvalla kaudella.

Hyvässä porukassa on aina mukava tehdä yhteistyötä. Haluamme olla mukana luomassa TamUn otteluista kokonaisvaltaisia elämyksiä.

- Samu Saarikoski
Pyynikin Brewing Company

Tampere Unitedin ja Pyynikin Brewing Companyn yhteistyö alkoi kaudella 2016 ja panimo on tälläkin kaudella yksi TamUn pääyhteistyökumppaneista.

”Arvostamme Tampere Unitedissa pitkäaikaisia yhteistyökumppaneiita, ja vaikka panimon taustalla on uusi yhtiö, on tärkeää että otteluissa on tarjolla samat tutut panimojuomat kuin ennenkin”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Yhteinen sävel panimon uuden taustayhtiön ja sen pääosakas Samu Saarikosken kanssa löytyi talvella helposti.

”Hyvässä porukassa on aina mukava tehdä yhteistyötä. Haluamme olla mukana luomassa TamUn otteluista kokonaisvaltaisia elämyksiä”, toteaa Saarikoski.

Tampere Unitedin kotiotteluissa on ottelusta riippuen yksi tai kaksi Pyynikin Brewing Companyn anniskelualuetta, sekä tarvittaessa vieraskannattajien oma anniskelualue. Tavallisesti tarjolla on useita erityylisiä oluita, siideriä, lonkeroa ja suosioon nousseita seltzereitä.

”Kestosuosikki on yhä edelleen Mosaic Lager, mutta tarjolla on tällä kaudella ollut myös aivan perinteistä pils-tyylistä olutta, vehnäolutta ja india pale alea. Suunnitteilla on myös ottaa mukaan pieniä eriä vähän erikosempiakin oluita”, toteaa Antti Niemistö.

Lisätietoja Pyynikin Brewing Companysta: pyynikin.com

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49