11.6.2020

 
 

Pyynikin anniskelualue palvelee myös tällä kaudellaPyynikin lehtereillä palvelee janoisia katsojia jo totutusti anniskelukatsomo. Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn, jossa voi katsella peliä myös juoman kanssa. Tarjolla on ennen kaikkea pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita.

Tampere Unitedin ottelutapahtumissa anniskelualue palvelee stadionin porttien auettua tunti ennen ottelun alkua. Anniskelualueeseen kuuluu myös osa katsomosta, joten pelistä voi nauttia vaikka huurteisen kanssa. Katsomoon on lain vaatimusten mukaisesti kahdeksantoista vuoden ikäraja. Tarjolla on useita eri vaihtoehtoja, mutta ennen kaikkea Pyynikin Brewing Companyn tuotteita.

Pyynikin käsityöläispanimo on ollut jo pitkään TamUn tukena. Kuten Unitedille, myös panimolle paikallisuus on erittäin tärkeä arvo, joten yhteistyö on ollut heille luonnollinen vaihtoehto.

”Aloitimme seitsem√§n vuotta sitten pienen√§ ja olemme siit√§ kasvaneet koko ajan”, Pyynikin panimon yhteis√∂manageri Veikko Sorvaniemi kuvailee panimoa, ”Olemme alusta asti tukeneet paikallista urheilua ja pid√§mme TamUn hengest√§ ja meiningist√§. Se on tamperelaista urheilua parhaimmillaan.”

Paikallisuus ja sen tukeminen näkyy vahvasti myös panimon omissa tuotteissa.

”Tuotteissamme maistuu paikalliset raaka-aineet. Tampereella on maan paras vesi ja k√§yt√§mme paljon l√§hituotteita. Voi sanoa ett√§ maussa maistuu perinteinen tamperelaisuus.”

Vaikka viime kausi päättyi Sinipaitojen osalta valitettavaan putoamiseen sarjatasoa alemmaksi, TamUn tekeminen on uskottavaa. Seurayhteisö on näyttänyt vuosien aikana voimansa, ja se luo hyvän pohjan tulevaisuudelle.

”Seuralla on hyv√§ meininki p√§√§ll√§. Meill√§ on vahva usko ja luotto TamUn nousuun yl√∂sp√§in. Sit√§ kautta yhteisty√∂mme kasvaa ja kehittyy”, kuvailee Sorvaniemi.

Panimon terveiset kannattajille ja koko Tampereelle ovat yksinkertaiset:

”Tamperelaisena panimona toivomme mahdollisimman monen tamperelaisen tulevan paikan p√§√§lle tukemaan TamUa. Siell√§ on ainakin aika hyv√§t pelijuomat!” Sorvaniemi kertoo.