Pyynikin anniskelualue palvelee myös tällä kaudella

11/06/2020
Uutinen

Pyynikin lehtereillä palvelee janoisia katsojia jo totutusti anniskelukatsomo. Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn, jossa voi katsella peliä myös juoman kanssa. Tarjolla on ennen kaikkea pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita.

Tampere Unitedin ottelutapahtumissa anniskelualue palvelee stadionin porttien auettua tunti ennen ottelun alkua. Anniskelualueeseen kuuluu myös osa katsomosta, joten pelistä voi nauttia vaikka huurteisen kanssa. Katsomoon on lain vaatimusten mukaisesti kahdeksantoista vuoden ikäraja. Tarjolla on useita eri vaihtoehtoja, mutta ennen kaikkea Pyynikin Brewing Companyn tuotteita.

Pyynikin käsityöläispanimo on ollut jo pitkään TamUn tukena. Kuten Unitedille, myös panimolle paikallisuus on erittäin tärkeä arvo, joten yhteistyö on ollut heille luonnollinen vaihtoehto.

”Aloitimme seitsemän vuotta sitten pienenä ja olemme siitä kasvaneet koko ajan”, Pyynikin panimon yhteisömanageri Veikko Sorvaniemi kuvailee panimoa, ”Olemme alusta asti tukeneet paikallista urheilua ja pidämme TamUn hengestä ja meiningistä. Se on tamperelaista urheilua parhaimmillaan.”

Paikallisuus ja sen tukeminen näkyy vahvasti myös panimon omissa tuotteissa.

”Tuotteissamme maistuu paikalliset raaka-aineet. Tampereella on maan paras vesi ja käytämme paljon lähituotteita. Voi sanoa että maussa maistuu perinteinen tamperelaisuus.”

Vaikka viime kausi päättyi Sinipaitojen osalta valitettavaan putoamiseen sarjatasoa alemmaksi, TamUn tekeminen on uskottavaa. Seurayhteisö on näyttänyt vuosien aikana voimansa, ja se luo hyvän pohjan tulevaisuudelle.

”Seuralla on hyvä meininki päällä. Meillä on vahva usko ja luotto TamUn nousuun ylöspäin. Sitä kautta yhteistyömme kasvaa ja kehittyy”, kuvailee Sorvaniemi.

Panimon terveiset kannattajille ja koko Tampereelle ovat yksinkertaiset:

”Tamperelaisena panimona toivomme mahdollisimman monen tamperelaisen tulevan paikan päälle tukemaan TamUa. Siellä on ainakin aika hyvät pelijuomat!” Sorvaniemi kertoo.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2