Pyry Virtanen täydentää Tampere Unitedin puolustusta

18/03/2020
Uutinen

TamUn puolustus saa lisävahvistusta, kun viime kauden Tampere Unitedin kakkosjoukkueessa pelannut Pyry Virtanen on laittanut puumerkkinsä sopimuspaperiin. Virtasen sopimus on 1+1-vuotinen ja jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Läpi talvikauden isoja peliminuutteja TamUn puolustuksessa kellottanut Pyry Virtanen, 21, on allekirjoittanut sopimuksen Sinipaitojen kanssa. Virtanen liittyi monen TPV-taustaisen pelaajan kanssa viime kaudeksi Tampere Unitediin, tuolloin paikka löytyi kakkosjoukkueesta.

”Isoimpina asioina seuran vaihdossa oli useimpien TPV-aikojen pelikaverieni siirtyminen seuraan edellisellä kaudella, sekä tällä hetkellä edustuksen kakkosvalmentajana toimivan Weeti Teron siirtyminen valmennuksen puolelle TamUun. Hän sai samalla vedettyä minutkin takaisin jalkapallon pariin armeijassa vietetyn ajan jälkeen”, Virtanen kertaa.

Virtasen jalkapalloura alkoi Ylöjärven Ilveksessä, josta hän siirtyi Nokian Palloseuran kautta 13-vuotiaana TPV:n riveihin. TPV:ssä ura jatkui aina A-poikien Ykköseen sekä miesten Kolmoseen TPV:n kakkosjoukkueen mukana. Edellisellä kaudella puolustaja pelasi TamUn kakkosjoukkueessa Nelosessa, jossa hän oli joukkueen runkopelaajia pelaten kaksikymmentä ottelua, joissa yhtä peliä lukuun ottamatta hän pelasi täydet peliminuutit.

Virtanen on monikäyttöinen puolustaja, jonka mieluisimmat pelipaikat ovat topparin tontti ja vasen laitapuolustaja. Vahvuuksikseen Virtanen mainitsee molempijalkaisuuden pallon kanssa sekä pelin ohjaamisen.

”Todella positiiviset fiilikset sopimuksesta ja seurasta. Toivotaan että tilanne rauhoittuu tästä mahdollisimman nopeasti ja että päästäisiin taas harjoittelemaan yhdessä joukkueen kanssa”, Virtanen sanoo.

Työmies sai palkinnon

Pyry Virtanen on siis jo tuttu pelaaja Tampere Unitedin kakkosvalmentaja Weeti Terolle.

”Hän on minulle hyvin tuttu jo pelkästään kakkosjoukkueen kautta, mutta myös TPV:n ajoilta. Hän oli siinä armeijan jälkeen jonkin aikaa pelaamatta, mutta vuosi sitten saatiin hänet meille mukaan, ja se oli todella hieno asia! Pyry on harjoitellut tunnollisesti, parantanut koko ajan tasoaan ja pelasi itselleen nyt paikan edustusjoukkueeseen”, Tero kommentoi tuoreinta pelaajasopimusta.

”Erinomaisen asenteen lisäksi Pyry on hyvä ohjaamaan peliä ja puhumaan kentällä. Hän osaa ajoittaa liukutaklauksensa ja puolustamaan maasta”, Weeti Tero luettelee Pyry Virtasen vahvuuksia.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Täysihintainen kausikortti maksaa 70 € ja alennusryhmien kausikortti 45 €. Myös uunituoreet TamUn huivit ovat tarjolla TamU-kaupassa huokeaan kahdenkymmenen euron hintaan.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2020:

Ali Aitbenzanzoun (kk)
Hakim Belbachir (h)
Emenike (h)
Arttu Huovila (h)
Mahad Hussein (p)
Oskari Ikonen (mv)
Severi Kankkunen (p)
Markus Kopf (kk)
Oskari Korpinen (h)
Roope Kostiainen (h)
Eetu Rahkola (p)
Jani Rantala (mv)
Jerry Sorjonen (h)
Nils Strömsholm (kk)
Tommi Sääksi (p)
Riku Tanila (mv)
Toni Tuuri (kk)
Pyry Virtanen (p)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49