Pyry Virtanen jatko­sopimukseen

26/02/2021
Uutinen

Kolmosen kauteen valmistautuva Tampere United on laajentanut sopimuspelaajiensa rinkiä kiinnittämällä laitapuolustajana viihtyvän Pyry Virtasen myös tulevalle kaudelle. Virtasen sopimus on edelliskauden tapaan mallia 1+1.

Jo kaksi kautta Tampere Unitedin riveissä pelanneen Pyry Virtasen, 22, TamU-ura saa siis jatkoa. TPV-taustainen Virtanen pelasi jo kaudella 2019 Unitedin kakkosjoukkueessa. Viime kaudella Virtasen isoimmat minuutit tulivat jälleen kakkosjoukkueen puolella, mutta nähtiinpä edustusjoukkueen puolella myös yksi esiintyminen kentällä kauden aikana.

Virtasen optiota ei käytetty automaattisesti, mutta Virtasen työnteko harjoituksissa läpi talven sai valmennusjohdon vakuuttumaan.

”Pyry on ollut meillä mukana sieltä marraskuun puolivälistä lähtien eli try-outeilta asti. Tämä sopimus asia nyt sitten vain venähti vähän pitkäksi”, päävalmentaja Jukka Listenmaa kommentoi.

”Pyry on erittäin innokas harjoittelemaan. Erityisen mielissäni olen siitä, että vaikka Pyry ei hirveästi ole niitä minuutteja saanut, niin hänellä on todellinen johtajan luonne treeneissä. Hän vaatii itseltään ja muilta paljon”, päävalmentaja jatkaa kiitosta suojatilleen jakaen.

Virtanen lähtee taistelemaan peliajasta

Pyry Virtanen itse lähtee kauteen hyvin luottavaisena.

”Hyvillä fiiliksillä totta kai lähden tänäkin vuonna joukkueen kanssa hakemaan sitä tavoitetta, mikä kaikilla oli viime kaudella mielessä, eli taistelemaan noususta takaisin Kakkoseen. Oman roolini joukkueessa näen pelaajien välisen kilpailun luomisena omalle pelipaikalleni kovalla jokapäiväsellä tekemisellä, sekä totta kai suuremmasta peliajasta taisteluna tulevalla kaudella”, Virtanen raottaa ajatuksiaan tulevasta.

”Joukkueen valmius uuden kauden lähestyessä tällä hetkellä on mielestäni todella hyvällä tasolla verrattuna esimerkiksi viime kauden tilanteeseen näin helmikuussa. Innolla odotan jo sarjakauden avausta!” Virtanen lisää.

Tampere Unitedilla on nyt 22 sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle. Lisää saattaa olla pian tulossa.

”Voidaan ottaa uusia sopimusuutisia lähiaikoina”, päävalmentaja Jukka Listenmaa vihjailee.

Niitä odotellessa kannattaa laittaa käydä kausikorttiostoksilla. Normaalihintaiset kausikortit maksavat 70 € ja alennusryhmien kausarit 45 €. Klikkaa TamU-kauppaan tai tee ostoksesi suoraan alla olevista napeista.


Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Ali Aitbenzanzoun, kk
Hakim Belbachir, h
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Arttu Haapala, kk
Iikka Häkkinen, h
Topias Järvelä, h
Severi Kankkunen, p
Roope Kostiainen, h
Antti Kuusinen, mv
Po Law, p
Arttu Mättö, kk
Jesse Oksanen, h
Eetu Räisänen, kk
Henri Savolainen, mv
Mauno Sirén, p
Aapo Sipponen, mv
Nils Strömsholm, p
Riku Tanila, mv
Pyry Virtanen, p
Jesse Vuori, p
Panu Väliaho, h

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

13.1. klo 16 JäPS - TamU

klo - TamU naiset

21.1. klo 20 TamU 2 - TPV 2