26.2.2021

 
 

Pyry Virtanen jatko­sopimukseenKolmosen kauteen valmistautuva Tampere United on laajentanut sopimuspelaajiensa rinkiä kiinnittämällä laitapuolustajana viihtyvän Pyry Virtasen myös tulevalle kaudelle. Virtasen sopimus on edelliskauden tapaan mallia 1+1.

Jo kaksi kautta Tampere Unitedin riveissä pelanneen Pyry Virtasen, 22, TamU-ura saa siis jatkoa. TPV-taustainen Virtanen pelasi jo kaudella 2019 Unitedin kakkosjoukkueessa. Viime kaudella Virtasen isoimmat minuutit tulivat jälleen kakkosjoukkueen puolella, mutta nähtiinpä edustusjoukkueen puolella myös yksi esiintyminen kentällä kauden aikana.

Virtasen optiota ei käytetty automaattisesti, mutta Virtasen työnteko harjoituksissa läpi talven sai valmennusjohdon vakuuttumaan.

”Pyry on ollut meill√§ mukana sielt√§ marraskuun puoliv√§list√§ l√§htien eli try-outeilta asti. T√§m√§ sopimus asia nyt sitten vain ven√§hti v√§h√§n pitk√§ksi”, p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa kommentoi.

”Pyry on eritt√§in innokas harjoittelemaan. Erityisen mieliss√§ni olen siit√§, ett√§ vaikka Pyry ei hirve√§sti ole niit√§ minuutteja saanut, niin h√§nell√§ on todellinen johtajan luonne treeneiss√§. H√§n vaatii itselt√§√§n ja muilta paljon”, p√§√§valmentaja jatkaa kiitosta suojatilleen jakaen.

Virtanen lähtee taistelemaan peliajasta

Pyry Virtanen itse lähtee kauteen hyvin luottavaisena.

”Hyvill√§ fiiliksill√§ totta kai l√§hden t√§n√§kin vuonna joukkueen kanssa hakemaan sit√§ tavoitetta, mik√§ kaikilla oli viime kaudella mieless√§, eli taistelemaan noususta takaisin Kakkoseen. Oman roolini joukkueessa n√§en pelaajien v√§lisen kilpailun luomisena omalle pelipaikalleni kovalla jokap√§iv√§sell√§ tekemisell√§, sek√§ totta kai suuremmasta peliajasta taisteluna tulevalla kaudella”, Virtanen raottaa ajatuksiaan tulevasta.

”Joukkueen valmius uuden kauden l√§hestyess√§ t√§ll√§ hetkell√§ on mielest√§ni todella hyv√§ll√§ tasolla verrattuna esimerkiksi viime kauden tilanteeseen n√§in helmikuussa. Innolla odotan jo sarjakauden avausta!” Virtanen lis√§√§.

Tampere Unitedilla on nyt 22 sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle. Lisää saattaa olla pian tulossa.

”Voidaan ottaa uusia sopimusuutisia l√§hiaikoina”, p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa vihjailee.

Niit√§ odotellessa kannattaa laittaa k√§yd√§ kausikorttiostoksilla. Normaalihintaiset kausikortit maksavat 70 ‚ā¨ ja alennusryhmien kausarit 45 ‚ā¨. Klikkaa TamU-kauppaan tai tee ostoksesi suoraan alla olevista napeista.


Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Ali Aitbenzanzoun, kk
Hakim Belbachir, h
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Arttu Haapala, kk
Iikka Häkkinen, h
Topias Järvelä, h
Severi Kankkunen, p
Roope Kostiainen, h
Antti Kuusinen, mv
Po Law, p
Arttu Mättö, kk
Jesse Oksanen, h
Eetu Räisänen, kk
Henri Savolainen, mv
Mauno Sirén, p
Aapo Sipponen, mv
Nils Strömsholm, p
Riku Tanila, mv
Pyry Virtanen, p
Jesse Vuori, p
Panu Väliaho, h