Puolustaja Eemil Pasanen Tampere Unitediin

15/03/2019
Uutinen

Tampere Unitedin puolustajaosasto sai kaivattua laajuutta, kun koko talven harjoitusringissä mukana ollut Eemil Pasanen, 19, solmi kauden 2019 kattavan sopimuksen. Topparina ja laitapakkina viihtyvä monipuolinen puolustaja on ollut joukkueen mukana tryout-jakson alusta alkaen. Mies itse pitää suurimpina vahvuuksinaan juuri monipuolisuuttaa sekä kurinalaisuuttaan.

”Pelasin Ilveksessä 13-vuotiaaksi ja sen jälkeen siirryin Tampereen Palloveikkoihin, jossa pelasin viime kauteen asti”, Pasanen käy läpi tähänastista pelaajapolkuaan Tampereen seuroissa.

”Olen ollut mukana heti tryouttien alusta ja ryhmässä on ollut hyvä meininki niin treeneissä kuin pukukopinkin puolella”, tuore sopimuspelaaja tunnelmoi joukkueen ilmapiiriä.

Muutaman muun Tampere Unitedin pelaajan tavoi Pasasen valmistautumista kauteen hieman häiritsee parhaillaan käynnissä oleva asepalvelus: ”Henkilökohtaisena tavoitteenani on päästä armeijasta mahdollisimman paljon treeneihin ja sitä kautta taistelemaan avauskokoonpanon paikasta”, Pasanen kertoo.

Pasanen on innoissaan seurasta, jonka sopimuspelaajaksi hän liittyy. ”Ennakkokuvani TamUsta on kaikin puolin hyvä. Seuralta löytyy kunnianhimoa, historiaa ja intohimoiset fanit”, Pasanen päättää.

Päävalmentaja Mourad Seddiki on tyytyväinen siihen, että joukkueen puolustus sai lisää laajuutta.

”Pasasen sopimuksen myötä saamme laajuutta ja kilpailua meidän puolustuslinjaan. Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan kaikilla puolustuslinjan pelipaikoilla. Hän on myös tunnollinen harjoittelija, joka osaa nousta ja pelata molemmilla jaloilla. Hän on valmis kehittymään ja menestymään TamUssa”, Seddiki kommentoi Eemil Pasasta pelaajana.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudella 2019:

Taavi Abruquah (h)
Ali Al-Fatli (p)
Elias Alanen (mv)
Sami Ekmark (p)
Elias Harala (h)
Mustafa Hussein Zada (p)
Haris Ibrahimovic (h)
Oskari Ikonen (mv)
Topias Järvelä (h)
Omar Khary (kk)
Mikael Köngäs (mv)
Niklas Lindholm (h)
Sami Maja (mv)
Arttu Mättö (kk)
Eemil Pasanen (p)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Jere Remes (kk)
Aleksi Sainio (h)
Marcio Severino (kk)
Matias Stark (p)
Nils Strömsholm (kk)
Valtteri Uimonen (h)
Verneri Uimonen (p)
Niko Äkräs (kk)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa