Poissaolot pakottavat kokeiluihin lauantaina Porissa

29/03/2019
Otteluennakko

Tampere Unitedin valmistautuminen reilun kuukauden päästä alkavaan Kakkosen kauteen jatkuu ensi lauantaina Porissa, jossa vastaan saadaan tulevalla kaudella samassa lohkossa pelaava FC Jazz. Sinipaidoilta puuttuu kokoonpanosta useita kokeneempia pelaajia, joten moni nuori pelaaja saa näyttöpaikan, ja osa pelaajista joutunee hiukan oudommalle pelipaikallekin.

Tamu ja Jazz ovat kohdanneet toisensa viime vuosina tiuhaan tahtiin, sillä kaudella 2017 joukkueet pelasivat samassa Kakkosen lohkossa, ja viime talvena joukkueet kohtasivat sekä Tampereella että Porissa talven harjoitusotteluissa. TamU on ollut näissä kohtaamisissa selkeästi niskan päällä kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Viimeisin ottelu pelattiin viime keväänä samalla Porin urheilukeskuksen tekonurmella, jossa nytkin kohdataan, ja silloin TamU voitti 0–1, kun Jazz-puolustus sohi Verneri Uimosen keskityksen omaan maaliin

Lauantaina TamU lähtee siis Poriin nuorella joukkueella, sillä moni kokeneemman kaartin pelaaja on poissa. Poissaolijoiden lista olisikin karua luettavaa, jos pelissä olisi sarjapisteet, sillä siltä löytyvät ainakin Eetu Rahkola, Sami Ekmark, Omar Khary, Topias Järvelä, Arttu Mättö ja Niko Äkräs. Puolustuslinjasta puuttuu siis kolme siellä eniten talven mittaan pelannutta pelaajaa.

Päävalmentaja Mourad Seddiki näkee poissaolot harjoitusottelussa myös mahdollisuutena: ”Meiltä on kuusi pelaajaa poissa eri syistä, mutta se antaa muille tilaisuuden näyttää osaamistaan. Valmentajalle tämä on hyvä tilaisuus nähdä pelaajia eri pelipaikoilla. Ehkä he pelaavat edukseen ja herättävät todellista positiivista kilpailua peliajasta ja -paikoista.”

”Vastassa on varmasti hyvä joukkue, joka voitti viime viikonlopun paikallisottelussa MuSan 0–1”, kommentoi Seddiki FC Jazzia. ”Me lähdemme edelleen kehittämään kurinalaista puolustamista ja parempaa pallonhallintaa.”

Ottelu pelataan Urheilukeskuksen tekonurmella Porissa lauantaina 30.3. klo 15.00 alkaen. Ottelua etenemistä voi seurata tuttuun tapaan Twitterin välityksellä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2