Podcastin jaksossa 09/2021 on vieraana naisten edustus­joukkueessa sen perustamisesta asti pelannut Helmi Lind

07/10/2021 TamU naiset
Uutinen

Sinivihreän podcastin yhdeksännen jakson vieraana on Tampere Unitedin naisten edustusjoukkueessa sen perustamisesta lähtien pelannut maalivahti Helmi Lind. Jaksossa pureudutaan naisten edustusjoukkueen kauteen sekä Lindin kaudesta 2017 alkaneeseen polkuun Tampere Unitedissa. Ennen tätä käydään läpi myös muiden TamUn joukkueiden viime aikaiset tapahtumat ja ennen kaikkea miesten edustuksen huikeat neljä päivää, joiden aikana varmistui nousu Kakkoseen ja pääsy Suomen Regions' Cupin finaaliin Olympiastadionilla.

Kuuntele Sinivihreä podcast klikkaamalla alta napista, tai etsi jakso omasta suosikkipalvelustasi.

Sinivihreä podcast julkaistaan aina ensimmäisenä Anchorissa, josta se tulee heti saataville myös Spotifyssa. Muita podcastin alustoja ovat Apple Podcasts, Breaker, Google Podcasts, Pocket Casts ja RadioPublic, joihin uusi jakso tulee aina saataville alustasta riippuen vaihtelevan mittaisella viiveellä.

Podcast aukeaa yllä olevasta napista nimenomaan Anchorissa, jonka kautta voit klikata haluamallesi alustalle sitä mukaa, kun jakso tulee julkaistuksi eri alustoilla. Ei muuta kuin viihtymään Sinivihreän podcastin parissa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49