Podcastin jaksossa 07/2021 on vieraana kunnia­puheenjohtaja Jyrki Laiho

10/08/2021 Seura
Uutinen

Sinivihreän podcastin seitsemännessä jaksossa käydään jälleen läpi, mitä seuran eri joukkueiden peleissä on tapahtunut podcastin edellisen jakson jälkeen. Vieraana on seuran kunniapuheenjohtaja Jyrki Laiho, joka on ollut TamUn mukana seuran perustamisesta alkaen.

Kunniapuheenjohtajan kanssa keskustelu kattaa koko seurahistorian, sisältäen alun haasteet, 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen kultaiset muistot ja pohdinnat siitä missä TamU menee nyt. Kuuntele klikkaamalla alta napista, tai etsi jakso omasta suosikkipalvelustasi.

Sinivihreä podcast julkaistaan aina ensimmäisenä Anchorissa, josta se tulee heti saataville myös Spotifyssa. Muita podcastin alustoja ovat Apple Podcasts, Breaker, Google Podcasts, Pocket Casts ja RadioPublic, joihin uusi jakso tulee aina saataville alustasta riippuen vaihtelevan mittaisella viiveellä.

Podcast aukeaa yllä olevasta napista nimenomaan Anchorissa, jonka kautta voit klikata haluamallesi alustalle sitä mukaa, kun jakso tulee julkaistuksi eri alustoilla. Ei muuta kuin viihtymään Sinivihreän podcastin parissa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2