1.7.2021

 
 

Podcastin jaksossa 05/2021 on vieraana NoPSissa pelaava selostaja Ville KuusinenSinivihreän podcastin kauden viidennessä jaksossa fokuksessa on huomenna perjantaina 2.7. Nokialla pelattava kärkiottelu Nokian Palloseuraa vastaan. Vieraana on suosikkiselostaja Ville Kuusinen, joka pelaa hyökkääjänä NoPSin riveissä ja on saanut tälläkin kaudella jo maalitilinsä avattua.

Ajankohtaisten asioiden ja tulevan NoPS-ottelun lis√§ksi keskustelussa on Kuusisen ura sek√§ pelaajana ett√§ selostajana ‚Äď pelaajauraanhan mahtuu my√∂s pieni p√§tk√§ Tampere Unitedissa. Kuuntele klikkaamalla alta napista, tai etsi jakso omasta suosikkipalvelustasi.

Sinivihreä podcast julkaistaan aina ensimmäisenä Anchorissa, josta se tulee heti saataville myös Spotifyssa. Muita podcastin alustoja ovat Apple Podcasts, Breaker, Google Podcasts, Pocket Casts ja RadioPublic, joihin uusi jakso tulee aina saataville alustasta riippuen vaihtelevan mittaisella viiveellä.

Podcast aukeaa yllä olevasta napista nimenomaan Anchorissa, jonka kautta voit klikata haluamallesi alustalle sitä mukaa, kun jakso tulee julkaistuksi eri alustoilla. Ei muuta kuin viihtymään Sinivihreän podcastin parissa!