Podcastin jaksossa 05/2021 on vieraana NoPSissa pelaava selostaja Ville Kuusinen

01/07/2021 Seura
Uutinen

Sinivihreän podcastin kauden viidennessä jaksossa fokuksessa on huomenna perjantaina 2.7. Nokialla pelattava kärkiottelu Nokian Palloseuraa vastaan. Vieraana on suosikkiselostaja Ville Kuusinen, joka pelaa hyökkääjänä NoPSin riveissä ja on saanut tälläkin kaudella jo maalitilinsä avattua.

Ajankohtaisten asioiden ja tulevan NoPS-ottelun lisäksi keskustelussa on Kuusisen ura sekä pelaajana että selostajana – pelaajauraanhan mahtuu myös pieni pätkä Tampere Unitedissa. Kuuntele klikkaamalla alta napista, tai etsi jakso omasta suosikkipalvelustasi.

Sinivihreä podcast julkaistaan aina ensimmäisenä Anchorissa, josta se tulee heti saataville myös Spotifyssa. Muita podcastin alustoja ovat Apple Podcasts, Breaker, Google Podcasts, Pocket Casts ja RadioPublic, joihin uusi jakso tulee aina saataville alustasta riippuen vaihtelevan mittaisella viiveellä.

Podcast aukeaa yllä olevasta napista nimenomaan Anchorissa, jonka kautta voit klikata haluamallesi alustalle sitä mukaa, kun jakso tulee julkaistuksi eri alustoilla. Ei muuta kuin viihtymään Sinivihreän podcastin parissa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49