Podcastin jaksossa 04/2021 on vieraana miesten edustuksen päävalmentaja Jukka Listenmaa

10/06/2021 TamU
Uutinen

Sinivihreän podcastin neljännessä jaksossa keskitytään pian alkavaan miesten edustusjoukkueen sarjakauteen. Vieraana on luonnollisesti päävalmentaja Jukka Listenmaa, jonka kanssa käydään läpi mennyttä ja tulevaa. Jakso on äänitetty hieman ennen SexyPoxyjä vastaan todistettua murskajaista.

Ajankohtaisten asioiden lisäksi keskustelussa on Jukka Listenmaan ura pelaajana ja valmentajana. Millaisia tarinoita Listeltä löytyy? Klikkaa alta napista ja kuuntele, tai etsi jakso omasta suosikkipalvelustasi.

Sinivihreä podcast julkaistaan aina ensimmäisenä Anchorissa, josta se tulee heti saataville myös Spotifyssa. Muita podcastin alustoja ovat Apple Podcasts, Breaker, Google Podcasts, Pocket Casts ja RadioPublic, joihin uusi jakso tulee aina saataville alustasta riippuen vaihtelevan mittaisella viiveellä.

Podcast aukeaa yllä olevasta napista nimenomaan Anchorissa, jonka kautta voit klikata haluamallesi alustalle sitä mukaa, kun jakso tulee julkaistuksi eri alustoilla. Ei muuta kuin viihtymään Sinivihreän podcastin parissa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49