Podcastin jaksossa 03/2021 on käsittelyssä kannattaja­polut

08/05/2021 Seura
Uutinen

Sinivihreän podcastin kauden kolmas jakso on nyt julkaistu. Jaksossa podcastia isännöivät Juuso Koskinen, Jere Takala ja Santeri Hietala kertovat omista poluistaan Tampere Unitedin kannattajina ja seuran vapaaehtoisina. Näitä kannattajapolkuja tuodaan seuran viestinnässä esiin tällä kaudella myös muilla tavoin.

Kannattajapolkujen lisäksi podcastissa käydään läpi seuran ajankohtaiset uutiset ja käännetään katseet siihen, miltä asetelmat tulevaan kauteen lähdettäessä näyttävät. Kaikki tulevalla kaudella Kolmosessa pelaavat joukkueet käydään läpi. Mistä joukkueista podcastin tiimi on saanut kaivettua esiin tietoa ja mitkä ovat tässä vaiheessa vielä suuria kysymysmerkkejä?

Sinivihreä podcast julkaistaan aina ensimmäisenä Anchorissa, josta se tulee heti saataville myös Spotifyssa. Muita podcastin alustoja ovat Apple Podcasts, Breaker, Google Podcasts, Pocket Casts ja RadioPublic, joihin uusi jakso tulee aina saataville alustasta riippuen vaihtelevan mittaisella viiveellä.

Podcast aukeaa yllä olevasta napista nimenomaan Anchorissa, jonka kautta voit klikata haluamallesi alustalle sitä mukaa, kun jakso tulee julkaistuksi eri alustoilla. Ei muuta kuin viihtymään Sinivihreän podcastin parissa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2