27.2.2020

 
 

Pitkään odotetut uudet huivit ovat nyt myynnissäMoni Tampere Unitedin kannattaja on toivonut yksinkertaista huivia, jota voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa. Huutoon on nyt vastattu kuvassa näkyvällä huivilla, jossa on yksinkertainen kuvio ja tyylikkäät brodeeratut TamU-logot huivin päissä. Tämä huivi sopii päälle niin pelipäivänä kuin osaksi business-pukeutumistakin.

”T√§llainen bar scarf -tyylinen tekstit√∂n huivi on ollut omakin toiveeni jo pitk√§√§n, ja niin taisi olla monen muunkin”, myh√§ilee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemist√∂. ”K√§yt√§n talvella TamU-huivejani ihan p√§ivitt√§isess√§ pukeutumisessa, ja t√§m√§n kanssa kelpaa menn√§ mihin tahansa asiakastapaamiseenkin. Samalla t√§m√§ toimii sitten vaikka vierasreissussa, kun vaihdan vapaalle ja p√§√§sen laulamaan rakkaimmalleni.”

Huivin hinta on 20 euroa ja se on saatavilla TamU-kaupasta sekä tulevista ottelutapahtumista Pirkkahallissa ja Pyynikillä. Seuraavan kerran TamU pelaa Pirkkahallissa sunnuntaina 8.3. klo 18.20, jolloin vastaan asettuu TP-T. Tervetuloa ostoksille!