Petteri Koivunen hieroo Tampere Unitedin pelaajat ja jäsenet

23/01/2020
Uutinen

Edustusjoukkueen huoltoporukkaan harjoituskauden kynnyksellä liittynyt Petteri Koivunen toimii samalla myös joukkueen hierojana. Tämä tuo pelaajien arkeen tärkeän parannuksen, jollaista Tampere Unitedilla ei ole aina ollut tarjota. Koivusen kanssa on samalla sovittu, että seuran muiden joukkueiden pelaajat ja kaikki muutkin seuran jäsenet voivat varata hieronnan vain TamU-pelaajille voimassa olevaan edulliseen hintaan.

”Joukkueen sisällä olemisessa on oma viehätyksensä, eli saa nähdä joukkueen arkea muutoinkin kuin vain pelit, ja pystyy omalla tekemisellään ja panoksellaan auttamaan joukkuetta”, kuvailee Petteri Koivunen omaa motivaatiotaan olla mukana Kolmosen kauteen valmistautuvan joukkueen taustaryhmässä. ”Tykkään olla tekemisissä urheilijoiden kanssa, ja ammatinkin puolesta nimenomaan urheiluhieronta kiinnostaa.”

Koivunen valmistui Kauhajoen urheiluhierojakoulusta jo vuonna 2011, ja on siitä lähtien toiminut laillistettuna hierojana. Valmistumisen jälkeen hän piti ammattitaitoaan yllä tekemällä urheiluhierojan töitä muiden töiden ohella, mutta muutettuaan avopuolisonsa kanssa Tampereelle kesällä 2018 Koivunen on panostanut enemmän urheiluhierojan ammattiin.

”Olin viime kaudella TPV:n mukana, mutta tätä ennen minulla ei ollut mainittavaa kokemusta urheilujoukkueen hierojana toimimisesta”” Koivunen taustoittaa.

Kysyttäessä miksi seura vaihtui syystalvella, Petteri kääntää puheen heti uuteen seuraansa: ”Olin kuullut Tampere Unitedista paljon hyvää, että seurassa tehdään hommia järkevällä pohjalla. Positiivinen kuva on sinä aikana kun olen nyt ehtinyt olla mukana osoittautunut paikkaansa pitäväksi, eli asiat hoituu täällä kyllä hyvin. Positiivisesti on yllättänyt lähinnä se, miten hyvä meininki ja fiilis joukkueen harjoituksissa on. Tämä tietysti lähtee eniten pelaajista ja valmentajista, mutta kyllä sekin vaikuttaa, miten asioita on taustoilla hoidettu.”

”Petterin yhteydenotto marraskuun alussa oli mieluisa yllätys”, kuvailee puolestaan Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö. ”Siinä vaiheessa olimme jo ehtineet ajatella, että edustusjoukkueen taustaryhmä olisi koossa, eikä meillä rehellisesti sanottuna ollut enää taustaryhmälle varattuja pelimerkkejäkään suuremmin jäljellä. Siksi jouduimme hetken puntaroimaan asiaa, vaikka oli selvää, että Petterin tyyppinen kaveri haluttiin ilman muuta mukaan. Halusimme kuitenkin ensin varmistua siitä, että pystymme varmasti pitämään sen mitä Petterille lupaamme – muutoinhan satsaus saattaa jäädä vain yhden kauden mittaiseksi, eikä sellainen ole järkevää”

Urasuunnitelmista kysyttäessä Petteri Koivunen antaa heti määrätietoisen kuvan itsestään: ”Haluan kehittää omaa tietotaitoani, jotta pystyn auttamaan pelaajia yhä paremmin. Ja kyllä pohjimmaisena mielessä on, että jossain kohdassa tilanne olisi se, että voisi olla vaikkapa Tampere Unitedin palkkalistoilla ihan päätöimisena hierojana, tai ainakin se olisi päätyö.”

Lähde Petterin hierottavaksi

Petteri Koivunen tarjoaa urheiluhierontaa kaikille Tampere Unitedin pelaajille ja muille seuran jäsenille erittäin edulliseen hintaan. Huomaa erityisesti huippuedullinen 45 miinuutin aika.

Jäsenhinnat menevät hierontojen pituuden mukaan näin:

45 min: 25 € (muille 37 €)
60 min: 37 € (muille 42 €)
90 min: 51 € (muille 57 €)

Voit varata hieronnan soittamalla Petteri Koivuselle numeroon 0400 829 9267 tai E-stailin sähköisen ajanvarauksen kautta osoitteessa estaili.com/hieroja-tampere. Mainitse varausta tehdessäsi, että olet Tampere Unitedin jäsen, ja ota jäsenkortti mukaan hierontaan. Kauden 2020 jäsenkorttien toimitukset alkavat sunnuntaina 9.2. HJS-ottelussa, mutta jo tätä ennen voit käydä kokeilemassa alennushintaista hierontaa näyttämällä viime vuoden jäsenkorttia.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

14.5. TamU - HJS 1 – 0

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2