Perjantain derbyssä otetaan varas­lähtö Manse Prideen

07/06/2023 TamU
Uutinen

Ensi perjantaina 9.6. pelattava paikallisottelu Ilves-Kissoja vastaan on samalla varaslähtö Manse Prideen, joka järjestetään tänä vuonna 12.–17.6. Käytännössä Manse Pride näkyy ottelussa siten, että kapteeni kantaa sateenkaaren väreissä olevaa kapteenin nauhaa ja Pyynikin urheilukentän kulmaliput ovat Tampereen tiedostava pride -lipun väreissä. Tampere United on sitoutunut yhdenvertaisuuden kannattajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Tampere Unitedin tapahtumiin ovat kaikki tervetulleita omina itsenään, juuri sellaisena kuin ovat. Tämä koskee niin ottelutapahtumia kuin joukkueiden harjoituksiakin.

Manse Pride 12.–17.6.2023

  • Viikon teema: Ihmisinä yhdessä!
  • Tamere United osallistuu toisena vuonna peräkkäin.
  • Lisätiedot: mansepride.fi

Yhteisöllisyys ei voisi toteutua aidosti, jos emme ottaisi kaikkia avosylin vastaan seurasssamme.

- Antti Niemistö
Tampere Unitedin puheenjohtaja

Tampere Unitedin on sitoutunut yhdenvertaisuuteen, ja tämän sitoumuksen nojalla minkäänlainen henkilöön kohdistuva kiusaaminen ei ole Tampere Unitedissa sallittua, ja kaikkeen syrjintään puututaan aina.

Kohdatessaan syrjintää tai nähdessään, että jotakuta kiusataan, kaikilla on vastuu puuttua tilanteeseen tai ottaa asiasta yhteyttä esimerkiksi omaan valmentajaan, seuran junioripäällikköön, seuran puheenjohtajaan tai muuhun joukkueen taustahenkilöön tai seuratoimijaan. Vastuu on erityisen suuri seuran valmentajilla ja muilla joukkueiden taustahenkilöillä.

”Tämä on nyt toinen vuosi, jona tuomme yhdenvertaisuuden sanomaa näkyvästi esiin Manse Pride -viikon yhteydessä”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

”Pride-viikon tuominen esiin sopii sekä omiin arvoihini että Tampere Unitedin arvoihin. Yhteisöllisyys ei voisi toteutua aidosti, jos emme ottaisi kaikkia avosylin vastaan seurasssamme. Tampere Unitedin arvoihin on kirjattu kunnioitus sekä se, että emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai kiusaamista, vaan uskomme että erilaisuus on rikkaus.”

Tampere Unitedin yhdenvertaisuussitoumus perustuu Suomessa voimassaoleviin yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeihin. Ne on säädetty takaamaan jokaisen turvallisuus ja koskemattomuus riippumatta syntyperästä, etnisestä taustasta, iästä, sukupuoli-identiteetistä, sukupuolen ilmaisusta, terveydentilasta tai sairaudesta; poliittisesta, uskonnollisesta tai kulttuurillisesta taustasta; kansalaisuudesta, elämänkatsomuksesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, vammaisuudesta, kielestä, perhemuodosta, sosiaalisesta tai taloudellisesta asemasta tai muusta tekijästä.

Manse Priden järjestävät Sinuiksi ry (ent. Pirkanmaan Seta) ja Tampereen kaupunki. Pride-viikon teemana on tänä vuona ”ihmisinä yhdessä”. Priden ohjelmaan voi tutustua osoitteessa mansepride.fi.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

17.4. TamU - FC Inter 2 0 – 0 rpk.

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

20.4. klo 19 TamU - Ilves 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2