Perinteinen matka Maarianhaminaan naisten edustuksen otteluun la 29.7.

14/06/2023 TamU naiset
Uutinen

Tampere United järjestää tänäkin vuonna matkan naisten edustusjoukkueen vierasottelun IFK Mariehamnia vastaan. Tänä vuonna ottelu pelataan Maarianhaminassa lauantaina 29.7. ja pelipaikka on tälläkin kertaa Maarianhaminen pääareena Wiklöf Holding Arena. Tampere Unitedilla on ollut lukuisia unohtumattomia Maarianhaminan reissuja liigatasolla 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä, ja perinne on jatkunut hienosti naisten edustuksen mukana 2020-luvulla. Tule mukaan!

TamU goes Åland!

  • Perinteinen päiväretki Maarian­haminaan: paaluumatkalla yö laivassa.
  • Lähtö Turusta pelipäivän aamuna ja paluu Helsinkiin seuraavana aamuna.
  • Pelipaikkana Ahvenanmaan pääareena Wiklöf Holding Arena.

Kolmas kerta kun matka järjestetään ja tuntuu että paranee vaan!

- Henri Ekman
Promoottori

Kannattajien mukana olo tekee reissusta vielä ainutlaatuisemman, koska mahtava tuki seuraa joukkuetta jo satamasta stadionille. Siinä on yhteisöllisyyttä parhaimmillaan.

- Mari Virtanen
Naisten edustusjoukkueen kapteeni

Matkapaketit ovat myynnissä TamU-kaupassa 7.7. saakka. Paketteihin sisältyy risteilyjen lisäksi bussikuljetus sunnuntaiaamuna satamasta Helsingistä Tampereelle, jossa bussi vie Keskustorille Vanhalle Kirkolle. Matkapaketin voi valita joko ilman ruokailuja, tai siten että siihen sisältyy menomatkalla buffet-lounas laivalla.

Huomaa, että tänä vuonna Turun satamaan ei järjestetä lauantaiaamuna yhteiskuljetusta, vaan jokainen matkustaa Turun satamaan omilla kyydeillään, ja liput laivaan saa Viking Linen terminaalissa. Tampereelta lähtee juna suoraan Turun satamaan klo 5.50, ja laiva lähtee kohti Maarianhaminaa klo 8.45.

”Hienoa päästä yhteistyökumppanin Viking Linen laivoilla reissuun. Ilman kumppania nämä reissut olisi kalliimpia ja hankalampia. Kolmas kerta kun matka järjestetään ja tuntuu että paranee vaan!” kertoo matkan järjestelyistä vastaava TamUn promoottori Henri Ekman.

Pelkät kuljetukset sisältävä paketti maksaa 69 € ja ruokailun kanssa hintaa tulee 95 €. Hinta sisältää paikan neljän hengen hytissä sekä meno- että paluumatkalla ja paluumatkalla bussikuljetuksen satamasta Helsingistä Tampereelle. Maksun yhteydessä voi ilmoittaa toiveen hyttikavereista. Muutoin hyttikunnat muodostetaan matkanjärjestäjän puolesta.

Voit halutessasi ostaa myös oman hytin; ota tällöin yhteyttä matkanjohtaja Henri Ekmaniin (henri.ekman (ät) tampereunited.fi). Lisämaksu omasta hytistä on menomatkalla 34 € ja paluumatkalla 136 €. Paluumatkalle voi ostaa etukäteen myös aamiaisen, jonka hinta on 16 €.

Tärkeitä kokemuksia pelaajille

Naisten edustusjoukkueen ja kannattajien matkat Maarianhaminaan ovat aiempina vuosina olleet tärkeitä yhteisöllisiä kokemuksia niin pelaajille kuin kannttajillekin. Joukkueen kapteeni Mari Virtanen on ollut mukana sekä kauden 2021 että kauden 2022 otteluissa.

”Maarianhaminan reissu on aina kauden kohokohta, ja reissu saarelle tuo mukavaa vaihtelua normaaliin sarja-arkeen”, toteaa Virtanen.

”Kannattajien mukana olo tekee reissusta vielä ainutlaatuisemman, koska mahtava tuki seuraa joukkuetta jo satamasta stadionille. Siinä on yhteisöllisyyttä parhaimmillaan. Toivottavasti saadaan tänäkin vuonna iso fanijoukko kasaan!”

Naisten edustusjoukkue ja kannattajat Maarianhaminassa kaudella 2022.

Koko matkan aikataulu on seuraava:

  • Risteily Turusta Maarianhaminaan M/S Viking Glorylla klo 8.45
  • Saapuminen Maarianhaminaan klo 14.10
  • Ottelu Wiklöf Holding Arenalla klo 16.30
  • Risteily Helsinkiin M/S Viking Gabriellalla klo 22.55
  • Saapuminen Helsinkiin klo 9.15
  • Bussikuljetus Tampereelle Keskustorin Vanhalle kirkolle n. klo 10.00
  • Saapuminen Tampereelle n. klo 12.30

HUOM! Emme postita risteilylippuja vaan ne jaetaan Turussa terminaalissa nimilistan perusteella. Jos ostat useamman lipun, ilmoita kaikkien matkustajien tiedot. Matkasta tulee sähköpostiin infopaketti viimeistään matkaviikolla.

Nyt siis matkaostoksille TamU-kauppaan!

Lisätiedot ja kysymykset:
Henri Ekman / henri.ekman (ät) tampereunited.fi / 040 159 1919

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49