Perinteinen matka Maarianhaminaan naisten edustuksen otteluun la 11.5.

22/03/2024 Seura / TamU naiset
Uutinen

Tampere United järjestää tänäkin vuonna matkan naisten edustusjoukkueen vierasottelun IFK Mariehamnia vastaan. Tänä vuonna ottelu pelataan Maarianhaminassa lauantaina 11.5. ja pelipaikka on tälläkin kertaa Maarianhaminen pääareena Wiklöf Holding Arena. Tampere Unitedilla on ollut lukuisia unohtumattomia Maarianhaminan reissuja liigatasolla 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä, ja perinne on jatkunut hienosti naisten edustuksen mukana 2020-luvulla. Tule mukaan!

TamU goes Åland!

 • Perinteinen päiväretki Maarian­haminaan: paaluumatkalla yö laivassa.
 • Matkapäivä la 11.5.
 • Lähtö Turusta pelipäivän aamuna ja paluu Helsinkiin seuraavana aamuna.
 • Pelipaikkana Ahvenanmaan pääareena Wiklöf Holding Arena.
 • Matkapaketit myynnissä 22.4. asti

Kevätpäivä Maarianhaminassa, mitä muutakaan tekisit lauantaina?

- Henri Ekman
Promoottori
-

Matkapaketit ovat myynnissä TamU-kaupassa 22.4. saakka. Paketteihin sisältyy risteilyjen lisäksi bussikuljetus sunnuntaiaamuna satamasta Helsingistä Tampereelle, jossa bussi vie Keskustorille Vanhalle Kirkolle. Matkapaketin voi valita joko ilman ruokailuja, tai siten että siihen sisältyy menomatkalla buffet-lounas laivalla.

Huomaa, että tänä vuonna Turun satamaan ei järjestetä lauantaiaamuna yhteiskuljetusta, vaan jokainen matkustaa Turun satamaan omilla kyydeillään, ja liput laivaan saa Viking Linen terminaalissa. Tampereelta lähtee juna suoraan Turun satamaan klo 5.50 joka on Turun satamassa 7.52. Laiva lähtee kohti Maarianhaminaa klo 8.45.

”Maarianhaminan reissu on yksi kauden hauskimpia, kannattaa tulla mukaan!” kertoo matkan järjestelyistä vastaava TamUn promoottori Henri Ekman.

Pelkät kuljetukset sisältävä paketti maksaa 69 € ja buffet ruokailun kanssa hintaa tulee 95 €. Hinta sisältää paikan neljän hengen hytissä sekä meno- että paluumatkalla ja paluumatkalla bussikuljetuksen satamasta Helsingistä Tampereelle. Maksun yhteydessä voi ilmoittaa toiveen hyttikavereista. Muutoin hyttikunnat muodostetaan matkanjärjestäjän puolesta.

Voit halutessasi ostaa myös oman hytin; ota tällöin yhteyttä matkanjohtaja Henri Ekmaniin (henri.ekman (ät) tampereunited.fi). Lisämaksu omasta hytistä on menomatkalla 40 € ja paluumatkalla 95 €. Paluumatkalle voi ostaa etukäteen myös aamiaisen, jonka hinta on 16 €.

Maarianhaminaan matkustetaan Tampere Unitedin yhteistyökumppani Viking Linen punaisilla laivoilla. Menomatka Viking Glorylla ja paluu matka Viking Cinderellalla.

Tärkeitä kokemuksia pelaajille

Naisten edustusjoukkueen ja kannattajien matkat Maarianhaminaan ovat aiempina vuosina olleet tärkeitä yhteisöllisiä kokemuksia niin pelaajille kuin kannttajillekin. Tänä vuonna järjestetty reissu on järjestyksessään jo neljäs, ensimmäistä kertaa matka järjestettiin vuonna 2021.

Naisten edustusjoukkue ja kannattajat Maarianhaminassa kaudella 2022.

Aikataulu

 • Risteily Turusta Maarianhaminaan M/S Viking Glorylla klo 8.45
 • Saapuminen Maarianhaminaan klo 14.10
 • Ottelu Wiklöf Holding Arenalla klo 19.30
 • Risteily Helsinkiin M/S Viking Cinderellalla klo 23.45
 • Saapuminen Helsinkiin klo 10.10
 • Bussikuljetus Tampereelle Keskustorin Vanhalle kirkolle n. klo 10.30
 • Saapuminen Tampereelle n. klo 13.00

Reissupakettien viimeinen myyntipäivä 22.4.

info

HUOM! Emme postita risteilylippuja vaan ne jaetaan Turussa terminaalissa nimilistan perusteella. Jos ostat useamman lipun, ilmoita kaikkien matkustajien tiedot. Matkasta tulee sähköpostiin infopaketti viimeistään matkaviikolla.

Buffetlounas menomatkalla (sisältää alkuruoat, lämpimät ruoat ja jälkiruoat sekä olut, viini, virvoitusjuomat ja kahvi/tee). Pelkkä matkapaketti ilman ruokailuja on myynnissä omana tuotteenaan.

Menomatka risteillään uudella Viking Glorylla.

Paluumatka risteillään paluun Suomen vesille tehneellä Cinderellalla.

Maarianhaminasta löytyy kahviloita, terasseja ja paljon tekemistä moneen makuun. Laiva saapuu Maarianhaminaan 14.10 ja ottelu alkaa 19.30 niin Maarianhaminassa on aikaa myös oleskeluun.

Ja tietysti Dino’s!

Reissupaketit TamU-kaupasta

Nyt siis matkaostoksille TamU-kauppaan!

Lisätiedot ja kysymykset:
Henri Ekman / henri.ekman (ät) tampereunited.fi / 040 159 1919

Tamu-Naisten tukikausikortit

TamU-naisten tukikausikortin tarkoitus on antaa tukea Kolmosessa pelaavalle joukkueelle, jotta kausimaksut eivät kasva liian suuriksi. Tukikausareista kertyvä summa käytetään suoraan TamU-naisten kausimaksun alentamiseen.

Otteluihin rakennetaan myös kaudella 2024 ottelutapahtuma jokaiseen kotiotteluun, mutta otteluihin on vapaa pääsy. Siksi kyse on nimenomaan tukikausikortista. Anna siis tukesi TamU-naisille ja tule nauttimaan viihdyttävästä jalkapallosta kauden 2024 otteluissa!

Tukikausikorit ovat myynnissä TamU-kaupassa hintaan 20 €.

Tukikausikorttien tuotto menee suoraan naisten edustusjoukkueen toimintaan.

TamU-Naisten edustuksen kotiottelut Pyynikillä

Naisten edustusjoukkueen kuulumisia kerrottaan Tampere Unitedin nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa vielä ennen kauden alkua.

la20.4.14.00TamU – PIF (Parainen)
la 27.4.14.00TamU – PaiHa (Paimio)
la 25.5.14.00TamU – Apassit (Hämeenkyrö)
su2.6.18.00TamU – TPS/2 (Turku)
su21.7.14.00TamU – SalPa (Salo)
su11.814.00TamU – FC Nokia (Nokia)
la17.8.15.00TamU – IFK Mariehamn (Maarianhamina)
la24.8.14.00TamU – LiePa (Lieto)
la 14.9.14.00TamU – KaaPo (Kaarina)
la 21.9.16.00TamU – MaPS (Masku)
la28.9.16.00TamU – TuTo (Turku)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49