Pelinumerot kaudelle 2020

08/06/2020
Uutinen

Tampere Unitedin pelaajat ovat jälleen valinneet pelinumerot tulevalle kaudelle. Katso koko listaus ja näe mitkä numerot löytyvät Sinipaitojen selkämyksistä kesällä 2020. Muutama pelaajasopimus on toki vielä julkaisemattakin, ja näiden uusien pelaajien perlinumerot selviävät sopimusten julkaisun yhteydessä.

TamU-uutiskuva

Nykyisessä edustusjoukkueessa pelaa vain neljä samaa pelaajaa kuin viime kaudella. Kapteeni Eetu Rahkola jatkaa vanhalla tutulla numerollaan 5. Vanhoilla numeroillaan jatkavat myös numero 8 Ali Aitbenzanzoun ja numero 27 Nils Strömsholm. Aiemmin numerolla 22 kentällä nähty Matias Stark vaihtaa kuitenkin numerokseen numeron 7 alkavalle kaudelle.

”Jostain syystä minulla on aikoinaan juniorina seiskapaita, niin ajattelin nyt ottaa sen itselleni takaisin, kun se oli kerran vapaana. Ei siinä sen kummempia ajatuksia ole takana”, Matias Stark valaisee numeron vaihtoa.

Starkin vanha numero 22 löytyy tänä kesänä Markus Kopfin selästä, kunhan saksalainen vain ensin saa itsensä takaisin pelikuntoon keväisen loukkaantumisen jäljiltä.

Paluumuuttaja Roope Kostiainen takoi aikanaan Unitedille maaleja hyökkääjälle varsin epätyypillisellä numerolla 3, mutta nyt selässä loistaa klassisen maaliruiskun numero 11. Jalkapallonimisen pelin ikonista kymppipaitaa kantaa puolestaan edukseen harjoitusotteluissa esiintynyt Emenike. Muista perinteisistä hyökkäyspelipaikan numeroista numero 9 on puolestaan Oskari Korpisella.

Puolustajista nostetaan ensimmäisenä Severi Kankkusen numero 6. Jussi Kuoppala juurrutti vuosituhannen alussa vuosiksi kyseisen numeron Tampere Unitedin puolustuslinjan keskustaan ja Raumalta TamUn paitaan siirtynyt Kankkunen jatkaa nyt tätä perinnettä. Viime viikolla julkaistu kovan luokan hankinta Eino-Veikko Ek puolestaan jatkaa jo TPV:stä tutulla numerolla 4.

Tampere Unitedin väreihin vaihtanut Eetu Räisänen on joutunut luopumaan pelinumerostaan 14, joka on TamUssa jäädytetty Jarkko Wissin kunniaksi. Räisänen on päätynyt ratkaisuun vaihtaa numerot toisin päin ja pelaa tällä kaudella numerolla 41. Saman ratkaisun on tehnyt viimeksi Sasha Popovitch kaudella 2016. Numeron 14 lisäksi Unitedissahan on poissa käytöstä myös numero 12, joka on kahdennentoista pelaajan eli kannattajien pelinumero.

Pelinumerot kaudella 2020:

#1 Riku Tanila
#3 Tommi Sääksi
#4 Eino-Veikko Ek
#5 Eetu Rahkola
#6 Severi Kankkunen
#7 Matias Stark
#8 Ali Aitbenzanzoun
#9 Oskari Korpinen
#10 Emenike
#11 Roope Kostiainen
#15 Mahad Hussein
#17 Jerry Sorjonen
#18 Panu Väliaho
#19 Arttu Huovila
#20 Hakim Belbachir
#21 Pyry Virtanen
#22 Markus Kopf
#23 Badr Laouini
#27 Nils Strömsholm
#30 Jani Rantala
#31 Ville Turunen
#41 Eetu Räisänen

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2