Paraisilla haussa revanssi kevään ottelusta

13/05/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Sarjakausi jatkuu Tampere Unitedin naisten edustusjoukkueella lauantaina 13.5. vierasottelulla Paraisilla. Vastustajaksi asettuu Pargas IF ja peli potkaistaan käyntiin kello 15.00 Aktia LKV Arenalla. Sinipaidat ovat kohdanneet PIF:n jo kerran aikaisemmin keväällä Suomen Cup pelissä, jolloin Sinipaidat kärsivät vieraspelissä ikävän 4–2-tappion ja jatkoivat cupin tasauskierrokselle. Tästä sisuuntuneena ja revanssi mielessä sarjapelistä lähdetään hakemaan täyttä kolmea pistettä.

PIF – TamU

  • TamU hakee revanssia aiemmin keväällä hävityn Suomen Cupin ottelun jälkeen.
  • Alla on pitkästä aikaa täysipainoinen harjoitusviikko.
  • Tavoitteena on ottaa täysi pistepotti, ja pitää asemat sarjan kärkitaistelussa.

PIF:n sarjakausi on alkanut yhdellä voitolla ja yhdellä häviöllä, ja se on sarjataulukossa tällä hetkellä viidentenä eli yhden sijan nelosena olevan Tampere Unitedin alapuolella. TamUn kanssa tasapisteissä on kolme muuta joukkuetta, joten sarjan kärjessä on tässä vaiheessa erittäin tasaista. Ilman pistemenetyksiä ovat pelanneet TamUn lisäksi Paimion Haka ja FC Nokia.

Suomen Cupin pelissä PIF onnistui hyödyntämään vastahyökkäyksissään nopeita tilanteenvaihdoksia ja lopulta murtamaan Sinipaitojen puolustulinjan. Tulevassa sarjapelissä Sinipaitojen pitää olla tiukasti hereillä nopeissa suunnanmuutostilanteissa ja pitää linjojen välit hyvin tiiviinä. PIF:llä on keskikentällä ja hyökkäyspäässä todella nopeita ja taitavia pelaajia, joille Sinipaitojen pelaajien pitää antaa tiukkaa ja nopeaa prässiä.

Kuluneella viikolla Tampere United on onnistunut valmistautumaan peliin ehjällä treeniviikolla, eikä kenttävuorojen tai sään kanssa ole ollut ongelmia. Edeltävässä sarjapelissä TuToa vastaan Sinipaitojen joukkue koki ikäviä loukkaantumisia jo pelin alkuminuuteilla. Siitä huolimatta seuraavaan sarjapeliin PIF:iä vastaan on saatu jalkeille täysilukuinen ja tehokas kokoonpano, johon on liittynyt uutena pelaajana mukaan Haukiputaan Pallosta siirtynyt Johanna Lyytinen. Tampere United lähtee taistelemaan täysistä pisteistä!

Ottelu pelataan siis jo tänään lauantaina 13.5. klo 15.00alkaen Paraisilla. Tampere United matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa