Palkintogaalaa juhlitaan Kaijakassa tulevana lauantaina

02/11/2023 TamU / TamU 2 / TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin kausi päättyy tänäkin vuonna juhlahumuun perinteisessä palkintogaalassa, joka järjestetään Ravintola Kaijakan yläkerrassa lauantaina 4.11. klo 15.00 alkaen. Kauden parhaat pelaajat palkitaan niin miesten kuin naistenkin joukkueista, ja mukaan on kutsuttu kannattajien lisäksi seuran kaikki aikuisjoukkueet. Ilta alkaa musiikilla, ja varsinainen ohjelma alkaa noin klo 15.15. Palkintoseremoniat juontaa tänä vuonna TamUn ex-puheenjohtaja Heikki Wilen, ja ohjelmassa on myös ensi vuoden alussa TamUn toiminnanjohtajana aloittavan Ville Dahlmanin haastattelu. Tervetuloa!

Palkintogaala

  • Palkinnot on jaettu vuosittain kaudesta 2012 alkaen.
  • Gaala järjestetään tänä vuonna ravintola Kaijakassa ja sen juontaa Heikki Wilen.
  • Gaalan ohjelmaan kuuluu tammi­kuussa toiminnan­johtajana aloittavan Ville Dahlmanin haastattelu.

Kauden parhaiden pelaajien äänestys on jo päättynyt, joten nyt voi enää jännittää, ketkä palkinnot voittavat. Jaossa ovat muutkin perinteiset ja vähän uudemmat kiertopalkinnot, joista ilta huipentuu perinteisesti kunniapuheenjohtajan maljan saajan eli Jyrki Laihon tekemän valinnan paljastamiseen. Myös kannattajaryhmä Sinikaarti jakaa omat perinteiset vuoden pelaajan ja pelimiehen palkintonsa.

”Palkintogaala on tärkeä perinne. On tärkeää palkita kauden onnistujat, ja kannattajien seurassa on hienoa, että myös kannattajien valitsemat palkinnot jaetaan samassa tilaisuudessa”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Juhlapaikkana toimii jo perinteeksi mudostuneeseen tapaan Ravintola Kaijakka, joka on ollut mukana TamUn tukijoukoissa jo kaudesta 2012 alkaen eli 12 vuoden ajan.

Palkintogaalojen lisäksi Kaijakassa on juhlittu monia sarjanousuja tai muuten vaan kauden viimeisen kotiottelun jälkeen. Gaala on siis tilaisuus antaa samalla kiitos seuran pitkäaikaisimmalle kumppanille.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2