17.10.2020

 
 

Palkintogaala siirtyy pidett√§v√§ksi my√∂hemmin ‚Äď tarvittaessa virtuaalisenaTampere Unitedin perinteinen palkintogaala oli suunniteltu pidettäväksi lauantaina 24.10. ravintola Kaijakassa, mutta miesten edustusjoukkueessa todettujen koronavirustartuntojen ja -altistusten takia gaala siirtyy pidettäväksi myöhempänä ajankohtana marraskuussa. Sopivan päivän kartoitus on aloitettu, ja siitä tiedotetaan erikseen myöhemmin. Samalla varaudutaan gaalan järjestäminen virtuaalisena siltä varalta, että sen järjestäminen ravintolassa osoittautuu mahdottomaksi. Kauden parhaan pelaajan äänestys jatkuu huomenna sunnuntaina 18.10. klo 18.00 asti, ja äänen voi antaa tämän uutisen lopussa olevalla lomakkeella.

”Totesimme, ett√§ t√§ss√§ tilanteessa gaalaa ei ole j√§rkev√§√§ j√§rjest√§√§. Tilanne on harmillinen my√∂s monta vuotta yhteisty√∂kumppaninamme olleen Kaijakan kannalta, mutta toivottavasti p√§√§semme tukemaan heit√§ sinivihre√§n yhteis√∂n voimin my√∂hemmin marraskuussa”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemist√∂.

”Silt√§ varalta, ett√§ palkintogaalan j√§rjest√§minen ei olisi marraskuussa mahdollista ravintolassa, valmistaudumme samalla virtuaalisen gaalan j√§rjest√§miseen. Virtuaalisen gaalan j√§rjest√§minen vaatii hiukan suunnittelua, joten emme l√§hteneet edes yritt√§m√§√§n sen j√§rjest√§mist√§ alkuper√§isell√§ aikataululla”, Niemist√∂ jatkaa.

Kauden parhaan pelaajan √§√§nestys jatkuu siis sunnuntaihin 18.10. klo 18.00 saakka. √Ą√§nest√§ mielest√§si parhaiten esiintynytt√§ pelaajaa alla olevalla lomakkeella.

    Oma nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Kauden paras pelaaja (pakollinen)