Palkintogaala siirtyy pidettäväksi myöhemmin – tarvittaessa virtuaalisena

17/10/2020
Uutinen

Tampere Unitedin perinteinen palkintogaala oli suunniteltu pidettäväksi lauantaina 24.10. ravintola Kaijakassa, mutta miesten edustusjoukkueessa todettujen koronavirustartuntojen ja -altistusten takia gaala siirtyy pidettäväksi myöhempänä ajankohtana marraskuussa. Sopivan päivän kartoitus on aloitettu, ja siitä tiedotetaan erikseen myöhemmin. Samalla varaudutaan gaalan järjestäminen virtuaalisena siltä varalta, että sen järjestäminen ravintolassa osoittautuu mahdottomaksi. Kauden parhaan pelaajan äänestys jatkuu huomenna sunnuntaina 18.10. klo 18.00 asti, ja äänen voi antaa tämän uutisen lopussa olevalla lomakkeella.

”Totesimme, että tässä tilanteessa gaalaa ei ole järkevää järjestää. Tilanne on harmillinen myös monta vuotta yhteistyökumppaninamme olleen Kaijakan kannalta, mutta toivottavasti pääsemme tukemaan heitä sinivihreän yhteisön voimin myöhemmin marraskuussa”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

”Siltä varalta, että palkintogaalan järjestäminen ei olisi marraskuussa mahdollista ravintolassa, valmistaudumme samalla virtuaalisen gaalan järjestämiseen. Virtuaalisen gaalan järjestäminen vaatii hiukan suunnittelua, joten emme lähteneet edes yrittämään sen järjestämistä alkuperäisellä aikataululla”, Niemistö jatkaa.

Kauden parhaan pelaajan äänestys jatkuu siis sunnuntaihin 18.10. klo 18.00 saakka. Äänestä mielestäsi parhaiten esiintynyttä pelaajaa alla olevalla lomakkeella.

  Oma nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Kauden paras pelaaja (pakollinen)

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  8.11. Kolos Cherven - TamU 2 – 2

  26.11. HJS - TamU naiset 3 – 0

  8.10. TamU 2 - IkU 3 – 1

  22.1. klo 14 TamU - TPV

  klo - TamU naiset

  klo - TamU 2