Palkintogaala Kaijakassa 4.11. – äänestä kauden parasta pelaajaa

13/10/2023 TamU / TamU 2
Uutinen

Tampere Unitedin kausi huipentuu tänäkin vuonna perinteiseen palkintogaalaan, joka järjestetään Ravintola Kaijakan yläkerrassa lauantaina 4.11. klo 15.00 alkaen. Kauden parhaat pelaajat palkitaan, ja mukaan on kutsuttu kannattajien lisäksi seuran kaikki aikuisjoukkueet. Ilta alkaa musiikilla ja varsinainen ohjelma alkaa noin klo 15.15. Tervetuloa!

Palkintogaala

 • Palkinnot on jaettu vuosittain kaudesta 2012 alkaen.
 • Ensimmäisenä vuonna palkinnot jaettiin joukkueen saunaillan yhteydessä.
 • Vuodesta 2013 alkaen palkinnot on jaettu julkisessa tilaisuudessa – ensin kauden päätteeksi järjestetyissä keikkailloissa ja vuodesta 2016 alkaen erillisessä palkintogaalassa.

Kauden paras pelaaja valitaan niin miesten kuin naistenkin edustusjoukkueesta äänestyksellä. Keiden otteet sävähdyttivät sinua eniten päättyneellä kaudella? Anna äänesi tällä sivulla!

Parhaiden pelaajien äänestyksen voittaneiden lisäksi seura palkitsee useita muitakin pelaajia ja seuratoimijoita, ja myös kannattajaryhmä Sinikaarti jakaa omat perinteiset palkintonsa.

”Palkintogaala on tärkeä perinne. On tärkeää palkita kauden onnistujat, ja kannattajien seurassa on hienoa, että myös kannattajien valitsemat palkinnot jaetaan samassa tilaisuudessa”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Juhlapaikkana toimii jo perinteeksi mudostuneeseen tapaan Ravintola Kaijakka, joka on ollut mukana TamUn tukijoukoissa jo kaudesta 2012 alkaen eli 12 vuoden ajan.

Palkintogaalojen lisäksi Kaijakassa on juhlittu monia sarjanousuja tai muuten vaan kauden viimeisen kotiottelun jälkeen. Gaala on siis tilaisuus antaa samalla kiitos seuran pitkäaikaisimmalle kumppanille.

Äänestysaikaa on sunnuntaihin 22.10. klo 23.59 saakka.

Miesten edustusjoukkueen äänestys

  Oma nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Kauden paras pelaaja (pakollinen)

  Naisten edustusjoukkueen äänestys

   Oma nimi (pakollinen)

   Sähköposti (pakollinen)

   Kauden paras pelaaja (pakollinen)

   TamU-Kauppa

   Pääyhteistyökumppanit

   Tukemassa myös

   29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

   24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

   7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

   klo - TamU

   klo - TamU naiset

   klo - TamU 2