Pala Pyynikkiä uudella Tammelan stadionilla

04/04/2024 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin otteluista on saanut Pyynikin Brewing Companyn oluita jo kaudesta 2016 alkaen. Miesten edustusjoukkueen pelit siirtyvät tällä kaudella Tammelan stadionille, ja panimoyhteistyö jatkuu jo yhdeksättä vuottaan. Tammelan stadionin 3. kerroksen sisätiloissa sijaitsevalta TamU-klubilta ja TamUn VIP-tiloissa tarjolla on tuttuja Pyynikin Brewingin tuotteita Mosaic Lagerista muihin sinivihreän seurayhteisön kestosuosikkeihin.

TamU ja Pyynikin Brewing

  • Yhteistyössä vuodesta 2016 alkaen.
  • Kaudella 2024 Pyynikin juomia on tarjolla Tammelan stadion TamU-klubilla ja TamUn VIPissä.
  • Lisäksi Pyynikin urheilukentällä pelattavissa naisten edustuksen ja miesten kakkosjoukkueen otteluissa on tarjolla Pyynikin juomia.

Maukasta olutta, herkullista ruokaa ja voittavaa jalkapalloa Suomen upeimmalla stadionilla sinivihreän seurayhteisön luomassa ainut­laatuisessa tunnelmassa. Tästä ei voi ainakaan omalla kohdallani pistää enää paremmaksi.

- Antti Niemistö
Tampere Unitedin puheenjohtaja

Tampere Unitedin kotiotteluissa stadionin 3. kerroksen palvelut pyritään samaan mahdollisimman samanlaisiksi, mihin TamU-yleisö on tottunut jo vuosien ajan Pyynikin urheilukentällä ja viime kaudella Kaupin jalkapallostadionilla. Tuttujen Pyynikin Brewingin panimotuotteiden lisäksi tämä tarkoittaa myös sitä, että esimerkiksi ravintola 4 Vuodenaikaa nähdään myös Tammelan stadionilla.

”TamU-klubille otetaan jokaiseen otteluun ennakkomyyntiin ruokapaketteja, joihin kuuluu herkullinen annos ja ruokajuoma. Ruokakumppanit vaihtelevat, mutta 4 Vuodenajan Yoni Ichtertz ja Juho Rajamäki ovat mukana vähintään kerran tällä kaudella”, lupaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Vuosien varrella TamUn otteluissa on nähty monia mutakin ruokakumppaneja: milloin on ollut tarjolla hampurilaisannoksia, ja milloin esimerkiksi thairuokaa. Talven harjoitusotteluissa tarjolla oli FLIP-pizzabrändin mainioita vegaanisia pizza-sandwichejä.

Ruokapaketteja myydään ennakkoon Lippu.fi-verkkokaupassa, mutta paketin voi ostaa myös stadionilta. TamU-klubin ruokapakettien lisäksi tarjolla on myös VIP-lippuja, joihin sisältyy muun muassa Olympia-korttelin Muusa-ravintolan maittava buffet-ruokailu stadionin 3. kerroksen VIP-tiloissa.

”Tätä haluamme tarjota yleisölle myös Tammelassa sillä tavoin kuin se on siellä mahdollista. Kolmannen kerroksen puitteet ovat ainakin ihan kohdillaan”, myhäilee puheenjohtaja Niemistö.

”Iso kiitos myös stadionyhtiölle siitä, että he mahdollistavat meille omannäköisemme ottelutapahtuman järjestämisen”, Niemistö painottaa.

Hyvä olut kuuluu jalkapalloon

Kaiken keskiössä on kuitenkin maistuva olut. Pyynikin Brewing on ollut TamUn luonteva juomakumppani kohta jo vuosikymmenen ajan, ja seurayhteisö ottaa varmasti riemulla vastaan tiedon siitä, että yhteistyö jatkuu.

”Maukasta olutta, herkullista ruokaa ja voittavaa jalkapalloa Suomen upeimmalla stadionilla sinivihreän seurayhteisön luomassa ainutlaatuisessa tunnelmassa. Tästä ei voi ainakaan omalla kohdallani pistää enää paremmaksi”, fiilistelee Antti Niemistö.

TamU-klubille ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet, kausikortin ostaneet, VIP-lipun ostaneet sekä TamU-klubi-lipun ostaneet. Tule maistelemaan Pyynikin juomia jo tulevana sunnuntaina 7.4. kun TamU pelaa ensimmäisen virallisen ottelunsa uudessa Tammelassa. Ottelu alkaa klo 13.00, mutta TamU-klubi on auki jo klo 9.00 alkaen.

Lisätietoja Pyynikin Brewing Companysta: pyynikin.com

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49