Päävalmentaja Mourad Seddiki oli Hoivassillan haastattelussa

20/10/2018
Uutinen

Tampere Unitedin uusi päävalmentaja Mourad Seddiki kävi Kimmo Hoivassillan haastateltavana torstaisen palkintogaalan aluksi. Koko haastattelu näytettiin suorana, ja video on edelleen katsottavissa TamUn Facebook-sivulla. Haastattelun aluksi Seddiki kertoi, että Tampere Unitediin oli todella helppo lähteä mukaan, kun omat ja seurajohdon ajatukset Tampere Unitedin tulevaisuudesta kohtasivat: "Olen todella iloinen ja ylpeä, ja otan haasteen oikein sydämen asiana. Toivotaan että ne suunnitelmat joista olemme kekustelleet toteutuvat."

Haastattelussa ”Mura” muisteli myös yhteistyötä Ari ”Zico” Hjelmin kanssa. Kaudella 2010 Seddikin valmentama TPV pelasi Ykkösessä ja Hjelmin TamU liigassa, ja yhteistyö oli tiivistä farmisopimuksen myötä. ”Sitä kautta TamU tuli lähelle sydäntäni, joten siksikin seuraan on helppo tulla”, Mura mainitsi.

Seddikin pestiin liittyy myös työ Tampere Unitedin junioripuolen hyväksi. ”Olen mukana niin paljon kuin halutaan ja tarvitaan apua. Siellä on tehty hyvää työtä ja suunta on oikea, mutta tuon mukaan oman kokemukseni ja apua kausisuunnitelmien tekemiseen ja harjoitusten suunnitteluun”, Mura totesi.

Edustusjoukkueen osalta Seddikillä on selkeitä ajatuksia, mutta ennen kuin joukkue on koottu, ei voi sanoa varmaksi, miten joukkue ensi kaudella pelaa. ”Pelifilosofiaani kuuluvat kurinalainen puolustaminen ja viihdyttävä hyökkäyspeli, mutta kauniiseen jalkapalloon vaaditaan taitoa. Vaikka nuorilla on taitoa, kyse on siitä miten pärjää silloin kuin aika ja tila ovat vähissä”, Mura pohdiskeli.

Seddikki kertoi nähneensä päättyneellä kaudella muutaman TamUn ottelun paikan päällä, ja katsoneensa päävalmentajaksi valintansa jälkeen joitakin otteluita TamU-TV:n tallenteista. ”Pelissä on sekä hyvää että parannettavaa. Uskon että edelliset valmentajat ovat tehneet parhaansa, mutta uusi valmentaja tuo uudet kuvionsa ja ajatuksensa. Puolustuspelin pitää olla tiivistä, ja kun pallo saadaan puolustuksessa haltuun, haluan että pallo tuodaan pelaamalla ylöspäin”, Mura suunnittelee.

”Seuraavaksi alkaa pelaajien scouttaaminen. Minulla on mielessä muutama pelaaja, joita olen valmentanut aiemmin ja jotka haluan mukaan TamUun. Lisäksi nyt alkaa edustusjoukkueen kausisuunnitelman, linjauksien ja jaksotusten laatiminen”, päätti Seddiki haastattelun.

Tampere Unitedin kausi alkaa try-outeilla heti kun Pirkkahalli aukeaa marras–joulukuun vaihteessa. Tiedotamme try-outtien aikatauluista ja ilmoittautumisista tarkemmin heti kun aikataulut ovat tiedossa.

Kausikortit ovat 7.11. saakka myynnissä erikoishintaan 50 € TamU-kauapassa sekä tämänkin sivun oikeassa laidassa näkyvän Osta lippuja -napin kautta. Kausikortti kattaa Kakkosen kotiotteluiden lisäksi tammi–helmikuussa alkavan Suomen Cupin kotiottelut. Toimi heti, sillä tätä edullisemmin et kausikorttia kaudelle 2019 saa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa