Päätöskierroksen ottelussa happy hour ennen peliä ja sen jälkeen

27/09/2022 TamU
Uutinen

Tampere United pelaa mahdollisesti kauden viimeisen miesten Kakkosen ottelunsa Pyynikin urheilukentällä tulevana lauantaina 1.10. kello 14.00 alkaen sarjapaikastaan taistelevaa Espoon Palloseuraa vastaan. Koska talvi on tunnetusti pitkä ennen kuin pelit taas alkavat, lauantaina pistetään parasta pöytään. Pyynikillä on tarjolla kello 13.00 alkaen aina ottelun alkamiseen asti oluet, siiderit, lonkerot ja seltzerit happy hour hintaan vain 4 € / tölkki. Lisäksi happy hour jatkuu samalla hinnoittelulla taas ottelun päätyttyä VIP-teltassa, jonne kaikki katsojat ovat tervetulleita. Myös joukkue on tavattavissa ottelun jälkeen ja ohjelmassa on myös haastatteluja. Ottelun aikana juomien hinta on 6 € / tölkki. Hinnat koskevat sekä Pyynikin että Salama Brewingin oluita.

TamU tarvitsee ottelusta voiton, jotta sillä on mahdollisuus ohittaa kolme edellä olevaa joukkuetta ja sijoittua jatkosarjaan oikeuttavalle neljännelle sijalle. Pelkkä voitto ei toki yksin riitä, vaan samanaikaisesti pelattavissa otteluissa FC Jazzin tulisi hävitä Grankulla IFK:lle Kauniaisissa, HJS:n pelata kotonaan tasan tai hävitä Ilveksen kakkosjoukkueelle, sekä HJK Klubi 04:n hävitä vieraissa KaaPolle. Jos Jazz pelaa tasan tai Klubi 04 voittaa, TamU pääsee voitolla tasapisteisiin ja maalieron vertailuun, jossa takamatkaa Jazziin on kahdeksan maalia ja Klubi 04:ään kaksi maalia.

Mahdollisuus jatkosarjaan on siis olemassa, mutta se on valitettavan epätodennäköistä. TamU haluaa tietenkin joka tapauksessa päättää kautensa iloiseen voittoon Pyynikillä. Se tarkoittaisi samalla sitä, että TamU ylittäisi tähän asti korkeimman pistekeskiarvonsa Kakkosessa. Se saavutettiin kaudella 2017, kun Sinipaidat keräsi 33 pistettä 22 ottelusta, jolloin pistekeskiarvo oli 1,50. Tällä kaudella otteluita on 24 ja TamU nousee 37 pisteeseen voittamalla lauantaina. Tällöin pistekeskiarvo olisi 1,54.

Lisää draamatiikkaa otteluun tuo se, että EPS varmistaa sarjapaikkansa Kakkosessa myös ensi kaudella vain voittamalla ottelun, vaikkakin hyvän maalieron ansiosta myös tasapeli lähes varmasti riittää. Espoosta on tulossa myös bussillinen kannattajia otteluun, joten hyvä tunnelma on taattu. Pyynikillä nähdään siis joka tapauksessa suuria tunteita.

Ottelu pelataan Pyynikin urheilukentällä lauantaina 1.10. kello 14.00 alkaen. Happy hour alkaa siis kello 13.00 ja myös ruokapalveluita on jo silloin tarjolla. Tervetuloa mukaan tunnelmaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

klo - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV