Ottelu­tapahtuma­­kysely on nyt avoinna – voit voittaa VIP-kausikortin

25/10/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin ottelutapahtumat onnistuivat päättyneellä kaudella ainakin myyntimäärillä mitattuna erinomaisesti, mutta moni yksityiskohta ei niistä tietenkään käy ilmi. TamU haluaa kehittää ottelutapahtumia ja muuta toimintaansa, ja paras palaute saadaan seuran kannattajilta ja ihmisiltä seuran ympärillä. Siksi TamU on jälleen avannut kaikille avoimen palautekyselyn ottelutapahtumista. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan VIP-kausikortti kaudelle 2023 (arvo 450 €). Arvonnassa ovat mukana kaikki viimeistään 31.12.2022 kyselyyn vastanneet.

Kysely on tarkoitettu kaikille miesten edustusjoukkuetta seuraaville, ja siihen vastaamiseen menee vastauksista riippuen noin 10–15 minuuttia. Tärkeintä kyselyssä on antaa aito oma mielipide kysyttäviin asioihin, jotta voimme tiedon perusteella kehittää ottelutapahtumaa ja seuran toimintaa jatkossa mahdollisimman paljon seuraajiemme toiveiden ja mieltymyksien mukaan.

”Ensi kausi pelataan pääosin Kaupissa ja se tulee olemaan ottelutapahtumien kannalta uusi haaste. Siitä kuitenkin lähdetään, että ottelutapahtumien taso pysyy vähintään entisellään. Nyt on jo todella paljon siistejä suunnitelmia ensi kaudelle, ja toivottavasti niistä mahdollisimman moni päästään toteuttamaan”, toteaa Tampere Unitedin promoottori Henri Ekman.

”Joka tapauksessa tämä koko talvi käytetään ottelutapahtumien suunnitteluun ja siihen, että talkoolaisilla ja kaikilla ottelutapahtumissa mukana olevilla olisi mahdollisimman mukavaa ja työmäärä pysyisi järkevänä”

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäisiä vastaajia tunnisteta vastaajajoukosta, sillä VIP-kausikortin arvontaan osallistuminen on eriytetty teknisesti muusta kyselystä. VIP-kausikortin voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

”Kyselyyn vastaaminen auttaa meitä tosi paljon, joten käykää vastaamassa. Viime kaudelta saatiin paljon konkreettisia kehitykohteita, ja onhan aina kiva kuulla mikä on sujunut hyvin. Ensi kaudesta tulee varmasti taas hieno, nähdään katsomoissa!” Ekman kannustaa.

Kysely on toteutettu seuran pilvipalvelussa Google Forms -kyselynä, ja se löytyy osoitteesta forms.gle/WNL63eSoHrq2AuLn9.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa